- Makaleler
- 1
Twitter'ı almak yerine keşke TikTok'u satın alsaydı tam ona yakışacak bir platform. Güzelim maviş kuşu katletti X yaptı
Son düzenleyen: Moderatör:
Twitter'ı almak yerine keşke TikTok'u satın alsaydı tam ona yakışacak bir platform. Güzelim maviş kuşu katletti X yaptı
Şeytanın oğlu diyebilir miyiz Elon Musk'a?
Okullardaki din kültürü ve ahlâk bilgisi dersi gerçekten "ahlâk" dersi verince. Şu anda bu derste sadece İslam dinini işliyorlar.
Bu ülkenin başına bugün beni geçirseler, yapacağım ilk şey halkı ahlâk derslerine zorlamak olurdu galiba. Her ne kadar diktatör bir hareket de olsa yapardım.
İnsanlar ilgi ister. Bu çok doğal ve normal bir şey. Bu ontolojik bir gereksinim. Burada sorun fotoğraf paylaşanlarda değil. AI'a basit bir guardrail midir nedir o haltı eklemeyen Musk gibilerde.sırf ilgi gelsin diye oraya buraya neden foto atmamanız gerektiğini
Ben de ilgi istiyorum haliyle ama gidip Instagram'a 50 açıdan fotoğraf koymuyorum. Sadece Grok değil bu işi kafaya koyan birisi neler yapar tahmin edemezsin. Böyle bir devirde insanların ilgiyi başka yerde araması gerekiyor.İnsanlar ilgi ister. Bu çok doğal ve normal bir şey. Bu ontolojik bir gereksinim. Burada sorun fotoğraf paylaşanlarda değil. AI'a basit bir guardrail midir nedir o haltı eklemeyen Musk gibilerde.
Copilot'a bak mesela. Adamlar öyle hard bir önlem almış ki, değil çıplaklık, en ufak beyaz ten bile göstermiyor. -abartı sanatını kullanıyorum burada.