Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Artık 4.35 sürümünden sonra oynabilmeniz için işlemcinizin AVX destekli olması gerekiyor.
Rapor alır mısın?
techolay.net
Rehber: Process Monitor Kullanarak Hata Raporu Oluşturma
Techolay Sosyal'de açılmayan oyun ve yazılım sorunlarını çözmekte kullandığımız programlardan biri de Process Monitor. Bu rehberde sizlere Process Monitor yazılımını kullanarak nasıl hata raporu oluşturacağınızı anlatacağım. İlk önce Process Monitor yazılımını indirmeniz gerekiyor. Aşağıdaki...
- Makaleler
- 10
Rapor alır mısın?
Techolay Sosyal'de açılmayan oyun ve yazılım sorunlarını çözmekte kullandığımız programlardan biri de Process Monitor. Bu rehberde sizlere Process Monitor yazılımını kullanarak nasıl hata raporu oluşturacağınızı anlatacağım. İlk önce Process Monitor yazılımını indirmeniz gerekiyor. Aşağıdaki...techolay.net
Growtopia gibi bir çöpte işe yarayacağını zannetmiyorum. Tek çare silip tekrar yüklemek. PC portu gerçekten sıkıntılı bir oyun. Sunucuları desen ayrı berbat.
Helox
Üstün
Rapor alır mısın?
Techolay Sosyal'de açılmayan oyun ve yazılım sorunlarını çözmekte kullandığımız programlardan biri de Process Monitor. Bu rehberde sizlere Process Monitor yazılımını kullanarak nasıl hata raporu oluşturacağınızı anlatacağım. İlk önce Process Monitor yazılımını indirmeniz gerekiyor. Aşağıdaki...techolay.net
Loga bakıyorum. O esnada bunun içeriğini de paylaşır mısın burada?
C:\Users\Enes\AppData\Local\Growtopia\log.txtBağlanıp bakayım mı? AnyDesk kurar mısın?
Helox
Üstün
Bağlanabilecek durumda değilim. Siz söyleseniz ben yapsam olur mu?
Buraya rapor düşüyor mu?
techolay.net
Bir de ekran kartınız nedir?
Rehber: Olay Görüntüleyicisi Raporu Almak
Başlat menüsüne sağ tıklayın ve Olay Görüntüleyicisi'ni açın. Ardından özel görünümler ve Windows günlükleri bölümünden sizden istenilen hangisi ise ona sağ tıklayın ve tüm olayları farklı kaydete tıklayın. Genelde çoğu hata Uygulama altına düşmektedir. Eğer ki yönetim olayları raporu...
Bir de ekran kartınız nedir?
Helox
Üstün
GT 220.
Buraya rapor düşüyor mu?
Rehber: Olay Görüntüleyicisi Raporu Almak
Başlat menüsüne sağ tıklayın ve Olay Görüntüleyicisi'ni açın. Ardından özel görünümler ve Windows günlükleri bölümünden sizden istenilen hangisi ise ona sağ tıklayın ve tüm olayları farklı kaydete tıklayın. Genelde çoğu hata Uygulama altına düşmektedir. Eğer ki yönetim olayları raporu...techolay.net
Bakayım.
System logunu mu atayım?