Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

gamingci90

Becerikli
Arkadaşlar "Grundig GHQ 9500 55 inç" bir TV aldım. Bu TV kaç watt güç çeker? Sorum şunun için, aldığım akım korumalı priz 2300 watt değerinde. PS5 ile bu TV için yeterli olacağından emin olamadım.

Çözüm
Ürünün değerleri ilettiğim fotoğrafta ki gibidir.

1737792972476.webp

* Aldığın akım korumalı priz ile PS 5 gayet yeterli olur. Arkadaşlarında dediği gibi asla bir TV o değerlerde bir akım çekmez. İçim rahat etmiyor benim güzel kardeşim ben illa gözümle görmek istiyorum dersen cata CT-9187 alabilirsin.

* Ben bu değerlere inanmıyorum. Kendim hesaplasam nasıl olur diye düşünürsen eğer,

Güç (Watt) = Gerilim (Volt) × Akım (Amper)

Örneğin, bir cihaz 230 volt gerilim altında 5 amperlik bir akım çekiyorsa, bu cihazın gücü 1150 watt olarak hesaplanır.

İyi sosyaller.
Arkadaşlar "Grundig ghq 9500 55 inç" bir TV aldım. Bu TV kaç watt güç çeker? Sorum şunun için, aldığım akım korumalı priz 2300 watt değerinde. PS5 ile bu TV için yeterli olacağından emin olamadım.

Bir televizyonun 2300 watt değerini aşması imkansız gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.

Arkadaşlar "Grundig GHQ 9500 55 inç" bir TV aldım. Bu TV kaç watt güç çeker? Sorum şunun için, aldığım akım korumalı priz 2300 watt değerinde. PS5 ile bu TV için yeterli olacağından emin olamadım.
Akim korumali priz degil UPS ve altyapi lazim size illa o seviyede bir koruma istiyorsaniz. TElefonu pirince koymak gibi bir sey tek basina akim korumali priz.

Sadece bilgi olsun diye diyorum, yoksa imkani yok 2300W cekemez bir TV.

1737532155899.webp

Akim korumali priz degil UPS ve altyapi lazim size illa o seviyede bir koruma istiyorsaniz. TElefonu pirince koymak gibi bir sey tek basina akim korumali priz.

Sadece bilgi olsun diye diyorum, yoksa imkani yok 2300W cekemez bir TV.

Eki Görüntüle 117323
Akım korumalı priz sipariş verdim kargoya verilmeden iptal etmeli miyim sizce. En kalitelisini almıştım çoğu kişi önerdi ama bilemedim? Oturduğum yerde elektrik kesintisi neredeyse hic yaşamadım uzun yıllardır normal priz kullanıyoruz hiçbir sıkıntı yaşamadık.

Son düzenleyen: Moderatör:
Akım korumalı priz sipariş verdim kargoya verilmeden iptal etmeli miyim sizce. En kalitelisini almıştım çoğu kişi önerdi ama bilemedim? Oturduğum yerde elektrik kesintisi neredeyse hic yaşamadım uzun yıllardır normal priz kullanıyoruz hiçbir sıkıntı yaşamadık.

Eğer altyapı iyiyse akım korumalı uzerine tuz biber olur. Size o konuda dendiği gibi(eğer karistirmiyorsam) bütün altyapıyı tek başına sirtlamaz ama güzel edevatlar.

Ürünün değerleri ilettiğim fotoğrafta ki gibidir.

1737792972476.webp

* Aldığın akım korumalı priz ile PS 5 gayet yeterli olur. Arkadaşlarında dediği gibi asla bir TV o değerlerde bir akım çekmez. İçim rahat etmiyor benim güzel kardeşim ben illa gözümle görmek istiyorum dersen cata CT-9187 alabilirsin.

* Ben bu değerlere inanmıyorum. Kendim hesaplasam nasıl olur diye düşünürsen eğer,

Güç (Watt) = Gerilim (Volt) × Akım (Amper)

Örneğin, bir cihaz 230 volt gerilim altında 5 amperlik bir akım çekiyorsa, bu cihazın gücü 1150 watt olarak hesaplanır.

İyi sosyaller.

Çözüm