duranforreal
Üstün
Eline sağlık abi.
@Barış 'ın aciklamasinda "kendi ürünlerini tavsiye etmeyi amaçlayan" diye bir ifade var. Olay trollugu asmis, ticarete donmus.Troll yaparak kendi çaplarında eğleniyorlar işte. Geleceğin işsizleri.
Kimler ki?Kim olduklarını ben biliyorum ama gene de helal olsun.
Marka veya şirket hesapları, Techolay yönetimi ile iletişime geçmeden hesap açamaz veya reklam yapamaz. Referanslı link üzerinden para kazanma amaçları varsa zaten öyle bir şey de yapamazlar, referanslı linkleri temizliyoruz ve uyarı veriyoruz devamında. Reklam içerikli konuları zaten direkt siliyor ve reklam uyarısı veriyoruz veya üyelik reddi yapıyoruz.@Barış 'ın aciklamasinda "kendi ürünlerini tavsiye etmeyi amaçlayan" diye bir ifade var. Olay trollugu asmis, ticarete donmus.
Bu kısmı açayım, kendi ürünlerini tavsiye etmekten kastımız kendi sattıkları ürünler değil. Örneğin herhangi bir öneri konusunda başka üyelerin önerdiği ürünlere "beğenmedim" ifadesi bırakıp kendi yazdıkları ürünü aldırma çabası diyebiliriz.@Barış 'ın aciklamasinda "kendi ürünlerini tavsiye etmeyi amaçlayan" diye bir ifade var. Olay trollugu asmis, ticarete donmus.
Ben yerinizde olsam uyarı metnine şu videoyu eklerdim:Örneğin herhangi bir öneri konusunda başka üyelerin önerdiği ürünlere "beğenmedim" ifadesi bırakıp kendi yazdıkları ürünü aldırma çabası diyebiliriz.