Çözüldü GSB yurt internetinde "Sistemde beklenmedik bir hata oluştu" sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

cemkaraca

Yetkin

Dün geceden beri böyle diyor, ne yapmam lazım? Giremiyorum internete.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Yine ilk aklıma gelen şeymiş dememiştim sözleşme onayı ıvır zıvırı var sonra şifre falan veriyordu sen oraları atlamışsın o zaman.
Evet hocam, onları bilmiyordum. Bir arkadaş söyledi, şimdi yurttan yaptım ben de.

E-Devlet’e girip GSB Wi-Fi Şifre İşlemleri bölümünden şifre aldım, sonra wifi.gsb.gov.tr sitesinden bilgilerimi ve şifreyi girerek interneti aktif hâle getirdim. Ama çok yavaş.
Sorun sadece sende mi? İlk kez mi bağlanıyorsun? Bana kalırsa nöbetçi memura sorabilirsin onlar yardımcı olurlar.

Yine ilk aklıma gelen şeymiş dememiştim sözleşme onayı ıvır zıvırı var sonra şifre falan veriyordu sen oraları atlamışsın o zaman.
Evet hocam, onları bilmiyordum. Bir arkadaş söyledi, şimdi yurttan yaptım ben de.

E-Devlet’e girip GSB Wi-Fi Şifre İşlemleri bölümünden şifre aldım, sonra wifi.gsb.gov.tr sitesinden bilgilerimi ve şifreyi girerek interneti aktif hâle getirdim. Ama çok yavaş.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…