Çözüldü GSI ROM sonrası stok ROM'a dönebilir miyim?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

kulisfy

Uzman
Cihaz
Galaxy M12
Telefonu stok ROM'la kullanıyordum, sonra sıkılmaya başladım GSI ROM'a geçtim. Onda sorunlar çıktı bu yüzden GSI ROM olmuyorsa garantisi de bitmişken bari root kurayım dedim. Root kurdukdan birkaç ay sonra telefon açılırken çökmeye başladı ve sistem arayüzündeki bazı öğelerin boyutunun büyük olmaya başladığını fark ettim. Tekrardan root kurmak istiyorum ancak birkaç sorum var.
  1. İnternette gezerken bazı telefonlarda death eMMC diye bir şey olduğunu fark ettim. Bu neden oluyor? Benim telefonumada olabilir mi ( GSI ROM kurmayı denerken telefonu çok kez Odin'den sıfırladım hep hata alıyordum )
  2. Eğer root olmazsa stok ROM'a geri dönebilir miyim (Bazı forumlarda bir Odin dosyası flashladıktan sonra stok ROM'a geri dönemediğini söyleyen kişiler gördüm ( root'u da Odin'le kurdum ) )
  3. Çok fazla Odin'le uraştığım için telefona bir şey olabilir mi diye aklımda soru işaretleri var olabilecek sorunları yazabilir misiniz?
@Heribert Yavuz

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Dönebilirsiniz.

İnternette gezerken bazı telefonlarda death eMMC diye bir şey olduğunu fark ettim. Bu neden oluyor? Benim telefonumada olabilir mi?

Hard brick diye geçer bir yandan.
Exynos'larda yaşanmaz.
Stock roma dönebilirsiniz.
Snapdragon MediaTek cihazlarda oyuncak hâline getirmeyin.

Dönebilirsiniz.

İnternette gezerken bazı telefonlarda death eMMC diye bir şey olduğunu fark ettim. Bu neden oluyor? Benim telefonumada olabilir mi?

Hard brick diye geçer bir yandan.
Exynos'larda yaşanmaz.
Stock roma dönebilirsiniz.
Snapdragon MediaTek cihazlarda oyuncak hâline getirmeyin.

Çözüm
Başlığa cevap olarak geçebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…