GT 610M çok kötü bir ekran kartı mı?

Hocam az çok neyi kastettiğinizi anladım. Şu ana kadar 128 bit altı bir kart kullanmamıştım. Bu hayatımda yaşadığım en kötü deneyim olabilir. Yani bir iGPU 4-5W ile geçiyor. Üstüne oyunun fotoğrafını da ekleyeyim bekleyin.

Baktım oyuna biliyorum, oynadım. Dediğim gibi 610M için bu oyun güncel kalıyor. Görselliğine bakmayın Unity ile yapılmış post efekt, ışıklandırma gibi güncel teknolojileri içeren bir oyun. Bu tarz oyunlarda en düşük ayarda kapatılmayan ayarlar var. Yani 2010 öncesi çıkan PS3 ve altı dönemlerdeki oyunlar gibi değiller. Belki o dönem oyunları genele bakınca güzel gözükse de, teknolojileri 610M için ağır kalmıyordu.

Watt vb. sorunlar ısınma vb. dolayı da olabilir. Ama dediğim gibi bu oyun için kart eski.

Yani iGPU'dan da dayak yenmez ama bu çok ağır oldu. Üstüne PS3 oyunlarını açmasının imkanı yok bence. Ninja Gaiden 2 , GTA IV/V , Operation Raccoon City, Resident Evcil 5/6 bunlar bu karta ağır gelir. Ben PS3 kullandım ve aslında native 720p için gayet yeterli.

PS3 oyunu derken dönemi belirtmek istiyorum. İnsanlar genelde o döneme sidik efektli dönem diyorlar. Yani 2000-2014 gibi aralıkta bilgisayara çıkan çoğu oyunu oynarsınız. Düşük, orta veya çoğu oyunu yüksek ayarda 60 FPS oynatacaktır diye düşünüyorum.

Yoksa emülatörler için iyi bir sistem gerekiyor.

PS3 oyunu derken dönemi belirtmek istiyorum. İnsanlar genelde o döneme sidik efektli dönem diyorlar. Bilgisayara çıkan çoğu oyunu oynarsınız.

Yoksa emülatörler için iyi bir sistem gerekiyor.
Sistem benim değil hocam. Bende aynı işlemci ama HD 8500M var 2 GB. GTA V'te GT 630M'den bile daha iyi bir performans veriyor.

GT 710 masaüstü versiyonu bile çöp oğlu çöp, GT 610'un mobilini düşünemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…