Detaylar
Kim cevapladı?Darth Maul
Deneyimli
Görev yöneticisinde GPU gözüküyor mu?
GHG
Uzman
Hayır gözükmüyor.
Darth Maul
Deneyimli
Bu ayarı yapmışsınız ama Windows grafik ayarını kullanıyor halen. GPU'nun görev yöneticisinde gözükmemesi de garip. Donanımsal bir sorun olabilir. Gerçi ekran kartınız da bayağı eski bu da sorun yaratabiliyor.
GHG
Uzman
Bu ayarı yapmışsınız ama Windows grafik ayarını kullanıyor halen. GPU'nun görev yöneticisinde gözükmemesi de garip. Donanımsal bir sorun olabilir.
Hocam laptopun toz ve fan termal macun gibi şeylerini yenilememe rağmen oluyor bu hata.
Darth Maul
Deneyimli
CMD'yi yönetici olarak açıp aşağıda verdiğim komutu yapıştırın ve enter tuşuna basın. Sonra bilgisayarı yeniden başlatın. Deneyin bakalım.Hocam laptopun toz ve fan termal macun gibi şeylerini yenilememe rağmen oluyor bu hata.
Eki Görüntüle 41728
Kod:
bcdedit /set PCIexpress ForceDisable
GHG
Uzman
Hiçbir şey değişmediCMD'yi yönetici olarak açıp aşağıda verdiğim komutu yapıştırın ve enter tuşuna basın. Sonra bilgisayarı yeniden başlatın. Deneyin bakalım.
Kod:bcdedit /set PCIexpress ForceDisable
Darth Maul
Deneyimli
Son olarak deneyebilecek tek şey kaldı o da Windows'u yeniden kurmak ama sorunu çözebilir mi pek sanmıyorum.
GHG
Uzman
Maalesef bu akşam denemiştim ancak hiçbir şey değişmemişti.Son olarak deneyebilecek tek şey kaldı o da Windows'u yeniden kurmak ama sorunu çözebilir mi pek sanmıyorum
Darth Maul
Deneyimli
Dediğim gibi donanımsal bir sorun olabilir. Eğer isterseniz güvenilir bir servise gösterebilirsiniz.Maalesef bu akşam denemiştim ancak hiçbir şey değişmemişti.
Yeni konular
-
Sisteme GTX 1660 Super takınca ekran donma ve BIOS'a atma sorunu
- Murathan_2311
-
-
-
-
-
-
Yeni mesajlar
-
-
Elektronik ASUS TUF GAMING 850W güç kaynağı sepette 6.476 TL!
- Prof. Dr. Abuzer Kömürcü
-
-