Oynadığım en kanser oyunlardan birisi. Steam'de zamanında satın almıştım. Ben de madem duruyor bitireyim dedim, abi yok böyle bir oyun ya. Görev dizaynlarının kötülüğünü geçtim. Oyun, ölmen için elinden geleni ardına koymuyor. Birincisi, bu oyunda can tamlama zor. Sağdan soldan kalp bulman lazım ki canını tamlayabilesin. Sonra silah almak da zor. Mini Map'te silahçı dükkanının yeri yazmıyor. Yazmadığı gibi menüden haritayı da açamıyoruz. Bu sebeple ya silahçının yerini ezbere bilip alacaksın ya da oyunda düşmandan ne kazandıysan o.
Oto-Aim desem Allah'a emanet. Kamera sapıtıyor, düzgün çalışmıyor, saçma sapan yerlere ateş ediyor. Delirtti anasını satayım, cidden. Bilmem kaç kere fail oldum ve bunlardan kaç tanesi cidden benim hatam bilmiyorum. Checkpoint desen yok zaten. Fail oldun mu seni nasılsan öyle bırakıyor. Taaa gidip görevi geri alacaksın da bilmem ne de. Görevde ölmek daha sıkıntı çünkü bu sefer de silahlarınız gidiyor. Hadi şimdi işin gücün yoksa silahçı dükkanını bul da silah al.
Hepsinin üstüne görevler de fena kazık olunca kafayı yedim oynarken. Canımız su gibi eriyor. Çatışmadan sağ çıkma şansımız cidden şansa bağlı. Çatışıyormuşsunuz gibi değil de kovboy düellosu yapıyormuşsunuz gibi böyle. Oto-Aim'in düzgün çalışmadığını eklemiştim. Hepsi birleşince tam anlamıyla işkence gibi bir deneyim ortaya çıkmış oluyor.
Steam portunu sorunsuz çalıştıracağım diye arada 3 tane mod kurduğumu da hatırlatayım. Ona rağmen bu halde.
Kısacası oyun sizin için hiçbir şeyi, bakın hiçbir şeyi kolaylaştırmıyor. Her şeyi ayrı birer dert.