Eğer oyun motorlarını tamamen aynı hissediyor iseniz GTA Trilogy oynuyorsunuz demektir. GTA Vice City ve GTA San Andreas aralarında dağlar kadar fark var. Aynı şekilde Vice City ve 3 arasında da öyle. San Andreas ve GTA 4 arasında da. GTA 4 ile GTA 5 arasında da. Hiçbirinin motoru birbirine benzemiyor. Hepsi üstüne katılmış yenilikler ile ilerliyor.
Eğer oyun motorlarını tamamen aynı hissediyor iseniz GTA Trilogy oynuyorsunuz demektir. GTA Vice City ve GTA San Andreas aralarında dağlar kadar fark var. Aynı şekilde Vice City ve 3 arasında da öyle. San Andreas ve GTA 4 arasında da. GTA 4 ile GTA 5 arasında da. Hiçbirinin motoru birbirine benzemiyor. Hepsi üstüne katılmış yenilikler ile ilerliyor.
Dostum ben diğer mekaniklerden bahsetmiyorum. Çatışma mekanikleri 3 de de Vice Ctiy de de aynı. San Andreas da ise biraz farklı. Ortada devrimsel yenilik falan yok yani.
GTA 3 o zamanlar en çok oynadığım oyunlardan biriydi, eskiden oyun indirmeyi bile bilmezdim, küçüktüm. Hatta hiç unutmam, cam dükkanın içinde üstü açık spor araba vardı, camı kırıp çalardım. Patlayınca tekrar oluşurdu orada, hatta farklı renkte gelirdi. Yakuza aracı çalardım, tepede malikanesi vardı.
Vice City'de vardı o zamanlar ama PC'de olmadığından çok uçuk gelirdi bana.