Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Temiz bir şekilde baştan deneyelim şimdi. Oluşturduğumuz diğer dosyaları silin dosya konumundan.
Masaüstünde sağ tık yapın, yeni bir metin belgesi oluşturun. Adına commandline diyin, txt uzantılı olacak zaten, biliyorsunuz.
İçerisine -avaliablevidmem 2.0 yazın ve kaydedin, sonra oyunun bulunduğu klasöre atın.
Oyun kısayoluna (LaunchGTAIV.exe) sağ tıklayıp özellikler diyin ve yukarıdan kısayol sekmesine gidin.
Bu sekmede, hedef bölümünde "C:\Program Files (x86)\Rockstar Games\Grand Theft Auto IV\LaunchGTAIV.exe" yazacaktır. (Sizin hedef konumunuza göre değişir tabii, orası ayrı)
Yanına -avaliablevidmem 2.0 yazın. Ayrıca dikkat; tırnaktan sonra yazın ve boşluk bırakın. Örneği aşağıya bırakıyorum:
"C:\Program Files (x86)\Rockstar Games\Grand Theft Auto IV\LaunchGTAIV.exe" -availablevidmem 2.0
Oyuna girip deneyin, eğer hala olmadıysa -avaliablevidmem 2.0 değerini yükseltin. Mesela 2.0 değil de 20.0 ya da 30.0 gibi.
Çözüldü: GTA IV 512 MB problemi denedikten sonra haber verir misin?
Nvidia Denetim Masası'ndan oyunu harici GPU ile çalıştırmayı denediniz mi?
dinput8.dll işe yaramadı demiş arkadaş.Çözüldü: GTA IV 512 MB problemi denedikten sonra haber verir misin?
Son düzenleme:
NVIDIA Denetim Masası'ndan oyunu harici GPU ile çalıştırmayı denediniz mi?
dinput8.dll işe yaramadı demiş arkadaş. Lütfen konuyu dikkatli takip edin.
Denedim.
Dosya konumuna oluşturduğunuz txt dosyasının içine şu kodları yazıp, deneyin.
-memrestrict 699145600
-availablevidmem 22.2
-noprecache
-fullscreen
-availablevidmem 75.0
Dosya konumuna oluşturduğunuz TXT dosyasının içine şu kodları yazıp, deneyin.
-Memrestrict 699145600.
-Availablevidmem 22.2
-Noprecache
-Fullscreen
-Availablevidmem 75.0
Maalesef hala 512 MB.
Temiz bir şekilde baştan deneyelim şimdi. Oluşturduğumuz diğer dosyaları silin dosya konumundan.
Masaüstünde sağ tık yapın, yeni bir metin belgesi oluşturun. Adına commandline diyin, txt uzantılı olacak zaten, biliyorsunuz.
İçerisine -avaliablevidmem 2.0 yazın ve kaydedin, sonra oyunun bulunduğu klasöre atın.
Oyun kısayoluna (LaunchGTAIV.exe) sağ tıklayıp özellikler diyin ve yukarıdan kısayol sekmesine gidin.
Bu sekmede, hedef bölümünde "C:\Program Files (x86)\Rockstar Games\Grand Theft Auto IV\LaunchGTAIV.exe" yazacaktır. (Sizin hedef konumunuza göre değişir tabii, orası ayrı)
Yanına -avaliablevidmem 2.0 yazın. Ayrıca dikkat; tırnaktan sonra yazın ve boşluk bırakın. Örneği aşağıya bırakıyorum:
"C:\Program Files (x86)\Rockstar Games\Grand Theft Auto IV\LaunchGTAIV.exe" -availablevidmem 2.0
Oyuna girip deneyin, eğer hala olmadıysa -avaliablevidmem 2.0 değerini yükseltin. Mesela 2.0 değil de 20.0 ya da 30.0 gibi.
2 MB oldu.Temiz bir şekilde baştan deneyelim şimdi. Oluşturduğumuz diğer dosyaları silin dosya konumundan.
Son düzenleyen: Moderatör:
2MB mı? 2 GB mı? Yanlış yazmış olabilirsiniz diye sormak istedim 2 GB olduysa sorun çözüldü demektir çünkü.
Gülmemeliyim, gülmemeliyim. Tamam, bahsettiğim gibi, değeri yükseltin. Mesela 75.0 yapın.
Gülmemeliyim, gülmemeliyim. Tamam, bahsettiğim gibi, değeri yükseltin. Mesela 75.0 yapın.
Bu sefer 75 MB oldu.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet
-
Red ve linear Black Switch'lerden daha sessiz Switch'ler hangileridir?
- Koneko Toujou
-