Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Arkadaşlar GTA Online girmeye çalışırken bu hatayı alıyorum, oyunu sildim yükledim ilk denememde Online girdim ama ikinci sefer de yine aynı hatayı almaya başladım. Sizce neden kaynaklı olabilir bu sorun?

909869.6000000238_e96704a3-a231-4e41-b467-b2185abce030.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar GTA online girmeye çalışırken bu hatayı alıyorum, oyunu sildim yükledim ilk denememde online girdim ama ikinci sefer de yine aynı hatayı almaya başladım. Sizce neden kaynaklı olabilir bu sorun?

Eki Görüntüle 149732

BattlEye diye bir program. GTA online girmeye çalışmadan önce normal GTA 5'i açtığınızdan ve çıkan her şeyi indirdiğinizden emin olun.
Eğer daha önce açıp ta yanlışlıkla veya bilmeden indirme butonuna tıkladığınızı düşünüyorsanız;

Rockstar Launcher'ın ayarlarından BattlEye'yi açmanız gerek.
BattlEye biliyorum zaten hocam dediğiniz şeyi 15 sefer yaptım düzelmedi.

BattlEye diye bir program. GTA online girmeye çalışmadan önce normal GTA 5'i açtığınızdan ve çıkan her şeyi indirdiğinizden emin olun.
Eğer daha önce açıp ta yanlışlıkla veya bilmeden indirme butonuna tıkladığınızı düşünüyorsanız;
Deneyeceğim olursa bilgilendircem.

BattlEye biliyorum zaten hocam dediğiniz şeyi 15 sefer yaptım düzelmedi.

Deneyeceğim olursa bilgilendircem.
Olmadı maalesef.

Son düzenleme:
Dün yaptım zaten aynısını ilk seferde girebildim online'ye ikinci seferde yine aynı hatayı almaya başladım. Neyden kaynaklı hiç bilmiyorum.

Arkadaşlar sorunu çözdüm args.txt dosyasının içine girdiğimde -nobattleye parametresini gördüm oyuna girerken BattlEye'yi engelliyormuş o dosya onu silince sorunum çözüldü.

Son düzenleme:
Çözüm