14742

Uzman
İyi Sosyaller, GTA 5'te dili değiştiremiyorum, Rusça kaldı. Ne ayarlarda var ne de başka bir yerde. Türkçe yama denedim (Open IV) ama olmadı. Ne yapabilirim? (Oyun orijinal değil)

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi sosyaller, GTA 5'te dili değiştiremiyorum, Rusça kaldı. Ne ayarlarda var ne de başka bir yerde. Türkçe yama denedim (Open IV) ama olmadı. Ne yapabilirim? (oyun orijinal değil)

Türkçe yamalar oyunun inginizce dosyasını değiştirdiği için hiçbir anlam ifade etmiyor. Ayarlar > sistem > dil > İngilizce/Türkçe vb. seçebiliyorsan seç Google lens üzerinden yardım alabilirsin diye tahmin ediyorum.
Extra olarak C:\Users\KullanıcıAdın\Documents\Rockstar Games\GTA V\ bu dizinde settings.xml dosyası olacaktır, bu dosyayı notepad++ veya not defteri ile açıp ctrl+f ye bastıktan sonra <language>russian</language> kısmını <language>english</language> olarak değiştirirsen sorunun çözülecektir diye tahmin ediyorum.

Türkçe yamalar oyunun inginizce dosyasını değiştirdiği için hiçbir anlam ifade etmiyor. Ayarlar > sistem > dil > İngilizce/Türkçe vb. seçebiliyorsan seç Google lens üzerinden yardım alabilirsin diye tahmin ediyorum.
Extra olarak C:\Users\KullanıcıAdın\Documents\Rockstar Games\GTA V\ bu dizinde settings.xml dosyası olacaktır, bu dosyayı notepad++ veya not defteri ile açıp ctrl+f ye bastıktan sonra <language>russian</language> kısmını <language>english</language> olarak değiştirirsen sorunun çözülecektir diye tahmin ediyorum.
Yok hocam her yere çeviri ile baktım altyazı harici dil ile ilgili başka bir şey yok settings.xml yi denemiştim ama klasörlerde yoktu bende kendim oluşturup denedim yine olmamıştı.

Reddit'e güvenilir indirme sitelerini paylaşan topluluklar var oradan güvenilir sitelere bak derim.
Bildiğiniz varsa atabilir misiniz bulamadım da.

Yok hocam her yere çeviri ile baktım alt yazı harici dil ile ilgili başka bir şey yok settings.xml yi denemiştim ama klasörlerde yoktu bende kendim oluşturup denedim yine olmamıştı.

Bildiğiniz varsa atabilir misiniz bulamadım da.
r/piratedgames, r/piracy, r/freemedıaheckyeah

Ayrıca indirdiğin sitede dil değiştirme yazması gerek.

Korsanlarda steam_api.ini isimli bir dosya olur. O dosyanın içinde ise Language = russian satırı vardır. Russian yazısını english yap ve kaydet. Eşittir işaretinden sonra boşluk bırakmayı unutma.