Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Bu attığım rehberdeki adımları dikkatlice izleyerek sürücüleri kaldırın. NVIDIA'nın resmi sitesinden 610.47'den bir önceki sürümü indirin ve kurun.
Merhaba! Bu rehberde ekran kartınız ile yaşadığınız birçok sorunun çözümü olabilecek veya ekran kartınızı değiştirmeden önce uygulamanız gereken "ekran kartı sürücüsünü kaldırma" işlemini anlatıyor olacağım. Ekran kartı sürücümüzü kaldırmak için Display Driver Uninstaller (DDU) programını kullanacağız. Rehberimize başlamadan önce işletim sisteminizin "Desteklenen İşletim Sistemleri" listesinde olduğundan emin olunuz.
...
Desteklenen İşletim Sistemleri
- Windows 7
- Windows 8/8.1
- Windows 10
- Windows 11
- chewyqq
- ddu ddu indir ddu kullanımı ddu türkçe display driver uninstaller display driver uninstaller türkçe ekran kartı sürücüsü kaldırma mavi ekran
- Forum: Aygıt Sürücüleri
neroj
Uzman
Nasıl yapıcam bilmiyorum.DDU ile ekran kartı sürücünüzü temizce kaldırıp bir önceki sürümü kurmayı dener misiniz?
Bu attığım rehberdeki adımları dikkatlice izleyerek sürücüleri kaldırın. NVIDIA'nın resmi sitesinden 610.47'den bir önceki sürümü indirin ve kurun.
Merhaba! Bu rehberde ekran kartınız ile yaşadığınız birçok sorunun çözümü olabilecek veya ekran kartınızı değiştirmeden önce uygulamanız gereken "ekran kartı sürücüsünü kaldırma" işlemini anlatıyor olacağım. Ekran kartı sürücümüzü kaldırmak için Display Driver Uninstaller (DDU) programını kullanacağız. Rehberimize başlamadan önce işletim sisteminizin "Desteklenen İşletim Sistemleri" listesinde olduğundan emin olunuz.
...
Desteklenen İşletim Sistemleri
- Windows 7
- Windows 8/8.1
- Windows 10
- Windows 11
- chewyqq
- ddu ddu indir ddu kullanımı ddu türkçe display driver uninstaller display driver uninstaller türkçe ekran kartı sürücüsü kaldırma mavi ekran
- Forum: Aygıt Sürücüleri
Bu sorun için farklı bir konu açabilirsiniz. Destek olmaya çalışırız elimizden geldiğince.Oldu teşekkür edrim bir sorum daha var şimdi fark ettim bazen ben oyun oynarkend ya da uygulamaya girince ekran parlak oluyor boyle tum siyahlar gri oluyor onu nasıl cozebilirim?
neroj
Uzman
Haklısnız pardon.Bu sorun için farklı bir konu açabilirsiniz. Destek olmaya çalışırız elimizden geldiğince.