Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Bu attığım rehberdeki adımları dikkatlice izleyerek sürücüleri kaldırın. NVIDIA'nın resmi sitesinden 610.47'den bir önceki sürümü indirin ve kurun.
Merhaba! Bu rehberde ekran kartınız ile yaşadığınız birçok sorunun çözümü olabilecek veya ekran kartınızı değiştirmeden önce uygulamanız gereken "ekran kartı sürücüsünü kaldırma" işlemini anlatıyor olacağım. Ekran kartı sürücümüzü kaldırmak için Display Driver Uninstaller (DDU) programını kullanacağız. Rehberimize başlamadan önce işletim sisteminizin "Desteklenen İşletim Sistemleri" listesinde olduğundan emin olunuz.
...
Desteklenen İşletim Sistemleri
- Windows 7
- Windows 8/8.1
- Windows 10
- Windows 11
- chewyqq
- ddu ddu indir ddu kullanımı ddu türkçe display driver uninstaller display driver uninstaller türkçe ekran kartı sürücüsü kaldırma mavi ekran
- Forum: Aygıt Sürücüleri
Oyunu hangi platform üzerinden oynuyorsunuz ve sistem bileşenleriniz neler?
neroj
Uzman
Oyunu hangi platform üzerinden oynuyorsunuz ve sistem bileşenleriniz neler?
Steam.
Ekran kartım RTX 4070.
İşlemcim i7-13700H
RAM: 16 GB.
Steam üzerinden oyunun dosyalarını doğrulamayı dener misiniz?Steam ekran kartım 4070.
İşlemci 13th Gen Intel(R) Core(TM) i7-13700H, 2400 MHz,
16 GB RAM.
neroj
Uzman
Steam üzerinden oyunun dosyalarını doğrulamayı dener misiniz?
Coktan denedim ama olmuyor.
Belgeler\Rockstar Games\GTA V Enhanced dizinini takip edin ve buradaki settings.xml kısmını bulun. Silin ve oyunu tekrar çalıştırmayı deneyin.
Eğer işe yaramazsa açık bir Overlay varsa kapatın, örneğin MSI Afterburner gibi. Sonra oyuna tekrar giriş yapın.
neroj
Uzman
Belgeler\Rockstar Games\GTA v enhanced dizinini takip edin ve buradaki settings.xml kısmını bulun. Silin ve oyunu tekrar çalıştırmayı deneyin.
Eğer işe yaramazsa açık bir overlay varsa kapatın, örneğin MSI Afterburner gibi. Sonra oyuna tekrar giriş yapın.
Gine olmadı ya ikisi de.
Ekran kartı sürücünüz nedir?
neroj
Uzman
Guncel sanırım en son cıkanı indirdim 610.47.
DDU ile ekran kartı sürücünüzü temizce kaldırıp bir önceki sürümü kurmayı dener misiniz?