Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

alfa4211

Becerikli
GTA 5 Enchanted takılma sorunu yaşıyorum. Online modda, single'da böyle bir problem yok. Single'da maksimum ayarlarda çok akıcı ama online'da high RT'de yine takılıyor. FPS yüksek olmasına rağmen konu hakkında.
Yardımcı olursanız sevinirim

Sistem:
  • RTX 4060 Ti 8 GB
  • Intel Core i5 12400 F
  • ASUS Prime H160 MKD 4
  • RAM 2x8 G.Skill 3200 MHz
  • SSD Verbatim VI 5000 M.2 SSD

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Çok rahatsız etmiyorsa bence kafaya takmayın. Oyunun Online kısmı zaten direk sorunlu. Bende de 9060XT 16 GB, Ryzen 7 5700 var. Online'a girince FPS düşüyor ufak tefek takılmalar başlıyor. Online kısmında işlemci çok önemli. Büyük miktarda işlemci önbelleği istiyor Online çünkü. Ancak o zaman FPS yüksek kalabiliyor, takılmalar azalıyor.

Frame Generation kaptinca düzeldi gibi sanki takılmalar ilk girdiğimde takılıyor sonra düzeliyor hemen FPS çok önemli değil benim için zaten oyunun akıcı olması daha önemli
Çok rahatsız etmiyorsa bence kafaya takmayın. Oyunun Online kısmı zaten direk sorunlu. Bende de 9060XT 16gb, Ryzen 7 5700 var. Online'a girince FPS düşüyor ufak tefek takılmalar başlıyor. Online kısmında işlemci çok önemli. Büyük miktarda işlemci önbelleği istiyor Online çünkü. Ancak o zaman FPS yüksek kalabiliyor, takılmalar azalıyor.

Çok rahatsız etmiyorsa bence kafaya takmayın. Oyunun Online kısmı zaten direk sorunlu. Bende de 9060XT 16 GB, Ryzen 7 5700 var. Online'a girince FPS düşüyor ufak tefek takılmalar başlıyor. Online kısmında işlemci çok önemli. Büyük miktarda işlemci önbelleği istiyor Online çünkü. Ancak o zaman FPS yüksek kalabiliyor, takılmalar azalıyor.

Frame Generation kaptinca düzeldi gibi sanki takılmalar ilk girdiğimde takılıyor sonra düzeliyor hemen FPS çok önemli değil benim için zaten oyunun akıcı olması daha önemli

Çözüm
GTA 5 Enchanted takılma sorunu yaşıyorum. Online modda, Single'da böyle bir problem yok. Single'da maksimum ayarlarda çok akıcı ama Online'da high RT'de yine takılıyor. FPS yüksek olmasına rağmen konu hakkında.
Yardımcı olursanız sevinirim.

Sistem:
  • RTX 4060 Ti 8 GB.
  • Intel Core i5 12400 F
  • ASUS Prime H160 MKD 4
  • RAM 2x8 G.Skill 3200 MHz.
  • SSD Verbatim VI 5000 M.2 SSD.

Reflex ayarını kapatıp V-Sync açar mısın?