Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Merhaba sistemim oyun için biraz düşük kaldığı için oyunu düşük ayarlarda 40-50 FPS oynuyorum ancak textureler geç yükleniyor.

Oyunu 1 sene önce yine aynı cihazda oynarken böyle bir problem yaşamamıştım benim tahminim HDD kaynaklı oluşu bunun sebebi ne olabilir?

İşlemci: Intel Core i7 6500U.
Ekran kartı: GT940M.
RAM: 12 GB DDR3.
Depolama 500GB HDD (HDD 5400RPM ancak sağlığı %100 ve bad sector bulundurmuyor)

1705589131173.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
5400 RPM günümüz standartları için çok yavaş. SSD'ye geçebilirsiniz.
5400 RPM günümüz standartları için çok yavaş. SSD'ye geçebilirsiniz.
Aslında bende 5400 RPM'de sorunsuz çalışıyordu. Evet yavaş ama bu kadar da yavaş değil.

Yanıtınız için teşekkürler ancak bu eski sisteme şu anda yatırım yapmayı düşünmüyorum bu şekilde devam edeceğim.
Sata SSD alırsanız ileride de kullanabilirsiniz sisteminiz çok eski değil.

Mesajlar uçtu gitti. Neyse ne yaptınız? Son durum ne?

SSD'ye geçene kadar yeniden yükleme yapmayı pek mantıklı bulmadım SSD'ye geçtiğim zaman büyük ihtimalle sorun çözülecek.

Mesajlar uçtu gitti. Neyse ne yaptınız? Son durum ne?

Konu üzerinden zaman geçti ancak sorunum çözüldü oyunun ayarlarını yükselttim bilgisayarımın termal macununu yeniledim ve sorun garip bir şekilde çözüldü rahatlıkla oynayabiliyorum.

Son düzenleme:
SSD'ye geçene kadar yeniden yükleme yapmayı pek mantıklı bulmadım SSD'ye geçtiğim zaman büyük ihtimalle sorun çözülecek.

Konu üzerinden zaman geçti ancak sorunum çözüldü oyunun ayarlarını yükselttim bilgisayarımın termal macununu yeniledim ve sorun garip bir şekilde çözüldü rahatlıkla oynayabiliyorum.
Sevindim sizin için.