Rhfet

Uzman
Neden bilmiyorum fakat GTA 5 Online'da girdiğim public session sunucuları her zaman boş oluyor. Yeni sunucu için tekrardan session aratıyorum fakat yine de her girdiğim sunucuda bir tek ben varım. Oyuncu dolu herhangi bir sunucuya girdikten saniyeler sonrası sunucudaki bütün oyuncular anında kickleniyorlar. Sebebi ne olabilir?

İlk olarak IP resetleyip deneyelim, bunu modemini yeniden başlatarak deneyebilirsin.

Yaşadığın sorun genelde yavaş bağlantıyla alakalıymış, bu nedenle internet bağlantını kısıtlayan herhangi bir araç(anti korumalar, işletim sistemi korumaları, modem kısıtlamaları vb.) ve bu hususta bir ayar olup olmadığından emin olmalısın.

Ayrıca aşağıda NAT bağlantılarına izin vermen gerektiğinden bahsedilmiş;

Son düzenleme:
İlk olarak IP resetleyip deneyelim, bunu modemini yeniden başlatarak deneyebilirsin.

Yaşadığın sorun genelde yavaş bağlantıyla alakalıymış, bu nedenle internet bağlantını kısıtlayan herhangi bir araç(anti korumalar, işletim sistemi korumaları, modem kısıtlamaları vb.) Ve bu hususta bir ayar olup olmadığından emin olmalısın.

Maalesef işe yaramadı. Bu arada artık insanlar ile oynamayı geçtim, oyunda Ammo Nation'da bulunan NPC'ler kaybolmaya başladı. Kaybolmaktan kastım hiçbir Ammo Nation'da NPC yok ve silah, mermi, zırh satın alamıyorum.

Yaşadığın sorun genelde yavaş bağlantıyla alakalıymış, bu nedenle internet bağlantını kısıtlayan herhangi bir araç(anti korumalar, işletim sistemi korumaları, modem kısıtlamaları vb.) ve bu hususta bir ayar olup olmadığından emin olmalısın.

Sorunun çözümü VPN kullanmak. Ama bu sorunun çözümü için hangi VPN'yi kullanacağımı bende bilmiyorum. Bunu öğrenmek için buradayım. Bu sorunun ismi "NAT type: Moderate" sorunudur. ISS'nin çözmesi gereken bir durumdur fakat ISS sorunun çözümü için herhangi bir aksiyon almıyor.

Şuan konu sahibinin ve benim NAT type'ımız: Moderate. WARP ile denedim, NAT type'ım: Strict oldu. NAT TYPE'ımı: "OPEN" yapabilecek bir VPN var mı? @bug