Benim oynadığım dönem araba kopyalama meşhurdu. İssi kopyalayıp yaklaşık 1.7 milyona falan satılıyordu her araç. Birde emlak glitch vardı en ucuz garajı alıp başka bir garajla takaslarken 2 milyon civarı iade yapıyordu yapmaması gerekirken. Bir çok arkadaşım o glitchden ban yedi ben yemedim. bütün parayla araba depolamıştım sonra satmak için ondan olabilir.

Benim oynadığım dönem araba kopyalama meşhurdu. ISS'i kopyalayıp yaklaşık 1.7 milyona falan satılıyordu her araç. Bir de emlak glitch vardı en ucuz garajı alıp başka bir garajla takaslarken 2 milyon civarı iade yapıyordu yapmaması gerekirken. Birçok arkadaşım o glitchden ban yedi ben yemedim. Bütün parayla araba depolamıştım sonra satmak için ondan olabilir.

Hileden ban yemek normal ama glitchden ban insana koyar ki GTA Online'da sadece para ve level hilesi de değil adamlar oyunu sabote edecek hileler yapıyorlardı.

Benim oynadığım dönem araba kopyalama meşhurdu. İssi kopyalayıp yaklaşık 1.7 milyona falan satılıyordu her araç. Birde emlak glitch vardı en ucuz garajı alıp başka bir garajla takaslarken 2 milyon civarı iade yapıyordu yapmaması gerekirken. Bir çok arkadaşım o glitchden ban yedi ben yemedim. bütün parayla araba depolamıştım sonra satmak için ondan olabilir.
Prime zamanlardı be. İssi gelmeden önce de Eleghy kopyalıyorduk. Özledim o zamanları.