Max Caulfield
Üstün
Cyberpunk var.Sizin için çok önemliyse alınır fakat yerinizde olsam o fiyata gider farklı bir oyun alırdım az bir para değil örneğin Mafia 1, Cyberpunk 2077.
Cyberpunk var.Sizin için çok önemliyse alınır fakat yerinizde olsam o fiyata gider farklı bir oyun alırdım az bir para değil örneğin Mafia 1, Cyberpunk 2077.
Dediğim gibi çok önemsiyorsanız alabilirsiniz fakat o kadar önemli olmadığını düşünüyorum. 1 oyunluk istisna yapılabilir. Cyberpunk varsa Detroit'e de bir bakabilirsiniz.
Kafi öyleyse, iyi eğlenceler ama bu sefer Steam üzerinden.Platform farkı konusu benim için çok kıymetli. Steam'den aldığım oyunları oynarken gerçekten orijinal bir oyun oynadığımı hissediyorum. Fakat Epic gibi platformlardan oyun oynayınca sanki korsan oyun oynuyormuşum gibi hissediyorum. O yüzden GTA 5'i Steam'den almak gerçekten benim için çok iyi olacak.
Ayrıca çok fazla gerçek para vermeme de gerek yok, Steam cüzdanımdaki paranın üzerine sadece 150 TL civarı para vermem yeterli oluyor![]()
Biriktirip Dying Light The Beast alabilirsin. DL 2 Ultimate paketini almasaydım kesinlikle parasını verip alırdım.Hiçbiri Steam rahatlığını vermiyor maalesef.
Peki başka ne önerirsiniz?
Siz ne önerirsiniz?
Detroit interaktif film kafasında değil miydi? Çok sıkar mı?
İlgimi çekmiyor.Biriktirip Dying Light The Beast alabilirsin. DL 2 Ultimate paketini almasaydım kesinlikle parasını verip alırdım.
Evet seçim yaptığımız bir oyun fakat en kral seçimli oyun olduğu için sıkmayacağını düşünüyorum. Oynadığım ilk hikayeli oyunlardan olmasına rağmen baya keyifle oynamıştım ki toplamda 3 kere bitirdim. Yine de sizlik değilse Resident Evil 4'de var aynı fiyata.Detroit interaktif film kafasında değil miydi? Çok sıkar mı?
Hiçbir şey olmasa bile sırf anı kalsın diye ekran görüntüsü alıp paylaşmak harika bir şey. Bu yüzden belki çoğu oyunda, dışarıdan bakan birileri için gereksiz ama benim için anı olan bir dünya ekran görüntüm vardır.
Aslında platform farkından dolayı almak mantıklı gibi gözükse de tek derdin topluluk içeriğiyse, hatta sadece ekran görüntüsü almaksa bence gerek yok.
Mesela yanlış hatırlamıyorsam The Sinking City'nin GOG ve Steam versiyonları farklıydı, GOG olan tavsiye ediliyordu. Ancak yakın zamanda yayıncıyla yapımcı o sorunu da halletmiş ki ikisinde de aynı sürüm var. GTA 5 için de böyle bir şey söz konusu olsaydı hangisi avantajlıysa ona mantıklı derdim.
İyi bir miktarda paran varsa alabilirsin, neden olmasın? Ama sınırlı bir bütçen varsa zaten elinde varken lüzumu yok bana kalırsa. Aynı miktara başyapıt oyunlar alabilirsin.
Çok basit bir ayarla sıkıştırılmamış PNG halinin ayrı bir klasöre kaydedilmesini sağlayabiliyorsunuzSteam'de ekran görüntüsü görüntüyü çok sıkıştırıyor bu yüzden kullanamıyorum, NVIDIA Ansel'den 4K 8K çekip wallpaper yapmayı seviyorum![]()
Resident Evil 4 Remake var.Evet seçim yaptığımız bir oyun fakat en kral seçimli oyun olduğu için sıkmayacağını düşünüyorum. Oynadığım ilk hikayeli oyunlardan olmasına rağmen baya keyifle oynamıştım ki toplamda 3 kere bitirdim. Yine de sizlik değilse Resident Evil 4'de var aynı fiyata.
O zaman dediğim gibi Mafia 1 ile Detroit'i bir düşünün derim.