Enayilik yapmışlar. RE3 projesinde Take Two tarafından dava yiyen beş kişiden birinin konu hakkındaki yorumunu bırakayım.
Bu adamlara öyle şeyler imzalattilar ki RE3 hakkında en ufak şey söylemekten çekiniyorlar.
It may change lifes of the people who are sharing it.
Bu arada Vice City Stori4s'in kaynak kodu kendisinin daha fazla ilgisini çekiyormuş. O yüzden umurumda değil dedi.
Ama tersine mühendislik uygulayıp, farklı kodlar ile aynı çalışan bir yazılım yaparsanız. Rockstar'ın bir şey demeye hakkı kalmaz.
Tersine mühendislik yapılması yasal değil. Sorun o. Bu basit şey bu forumun kullanıcı sözleşmesinde bile var.
Kaynak kodları sızdırılınca ne oluyor anlayamadım biri anlatabilir mi?
Sadece hile de değil. Harfi harfine oyunun nasıl yapıldığını görüyorsunuz. En basiti korsan dağıtım. İnsanlar kendisi derleyip oynayabilir. Tabii online erişimini bir şekilde keserler.
Speedrun için büyük gelişmeler olacaktır muhtemelen. Oyunlardaki saçma şeylerin bor çoğu kod öyle yazıldığı için oluyor. Vice City için bunu tonla örneği var.
Tekli public sunucular için de geçerli mi acaba? Online'a girip ardından sunucuda tek kalsam bir sorun olur mu?
Tekli public sunucu imkansız gibi bir şey. Closed friend session oynayın. Bir ara tek olsanız dahi public'te yapılıp onda yapılamayan şeyler vardı ama şu an ya yok ya da minimal.
Resim atmak sorun olur mu?
Her ne kadar asıl dava edecekleri kişiler sizdiranlar olsa da kaşınmaya gerek yok. Uzak durun. Avukat surusunu konuşturmayı bilen bir firma.
Zaten GTA VI debug icerikleriype beraber sizdigi ama açık olarak yayınlanmadı söylenmiş. Öyle ise Take Two çoktan daha açmıştır. Dava sürecinde böyle bir hareket yapmak gel benim cezamı katla demekten başka bir şey değil.