Jimmy Hopkins
Başarılı
Hocam ne zaman geleceği inanın hiç fark etmez, yeter ki gelsin. GTA VI'dan çok Bully 2'yi görmeye sabırsızlanıyorum.Evvvvet. Açıkçası 2030'dan önce gelmez diye düşünüyorum.![]()
Hocam ne zaman geleceği inanın hiç fark etmez, yeter ki gelsin. GTA VI'dan çok Bully 2'yi görmeye sabırsızlanıyorum.Evvvvet. Açıkçası 2030'dan önce gelmez diye düşünüyorum.![]()
Elbet bir gün gelir be. Bekleyelim. Umudu kesmeyelim.Hocam ne zaman geleceği inanın hiç fark etmez. Yeter ki gelsin. GTA VI'dan çok Bully 2'yi görmeye sabırsızlanıyorum.
It may change lifes of the people who are sharing it.
Tersine mühendislik yapılması yasal değil. Sorun o. Bu basit şey bu forumun kullanıcı sözleşmesinde bile var.Ama tersine mühendislik uygulayıp, farklı kodlar ile aynı çalışan bir yazılım yaparsanız. Rockstar'ın bir şey demeye hakkı kalmaz.
Sadece hile de değil. Harfi harfine oyunun nasıl yapıldığını görüyorsunuz. En basiti korsan dağıtım. İnsanlar kendisi derleyip oynayabilir. Tabii online erişimini bir şekilde keserler.Kaynak kodları sızdırılınca ne oluyor anlayamadım biri anlatabilir mi?
Tekli public sunucu imkansız gibi bir şey. Closed friend session oynayın. Bir ara tek olsanız dahi public'te yapılıp onda yapılamayan şeyler vardı ama şu an ya yok ya da minimal.Tekli public sunucular için de geçerli mi acaba? Online'a girip ardından sunucuda tek kalsam bir sorun olur mu?
Her ne kadar asıl dava edecekleri kişiler sizdiranlar olsa da kaşınmaya gerek yok. Uzak durun. Avukat surusunu konuşturmayı bilen bir firma.
Her ne kadar asıl dava edecekleri kişiler sizdiranlar olsa da kaşınmaya gerek yok. Uzak durun. Avukat surusunu konuşturmayı bilen bir firma.
Zaten GTA VI Debug icerikleriype beraber sizdigi ama açık olarak yayınlanmadı söylenmiş. Öyle ise Take Two çoktan daha açmıştır. Dava sürecinde böyle bir hareket yapmak gel benim cezamı katla demekten başka bir şey değil.
Asıl olmuş bitmiş dosyalara bakılır bence. Hala RE3 koduna ve sızan script dosyalarına bakıyorum ben. RE3 projesini yapan herifler her şeyi biliyor olsa da harfi harfine bir yere yazdıkları yok. Oyunun tonla özelliği var. Tabii bu anca speedrun tarzı şeylerde is görüyor.