Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Ocak 2025
- Makaleler
- 62
Dosyaları doğrulamayı denediniz mi? DirectX ve sürücüler güncel mi? Grafikleri biraz düşürmeyi dener misiniz? Oyundaki modları kaldırmayı dener misiniz?
Yasin Alemdağ
Yetkin
Merhaba GTA 5 de aracın içi tam olarak yüklenmiyor aynı sıkıntı yollarda da var halbuki M.2 SSD kullanıyorum bu sorunu nasıl çözebilirim?
Eki Görüntüle 164490
Hiç mi yüklenmiyor geç mi yükleniyor? Online üzerinde bende de yollar çok geç yükleniyordu bazen haritadan aşağı düşüyordum.
- Makaleler
- 1
GTA 5 araç içi grafikleri böyle zaten. HD mod falan yüklemeniz lazım. Yeni gelen bir arabayı denerseniz grafikler daha iyi olacaktır.
BurakTR
Yetkin
Dosyaları doğrulamayı denediniz mi? DirectX ve sürücüler güncel mi?
Doğruladım hocam sıkıntı yok DirectX ve ekran kartı güncel.
- Makaleler
- 62
Hocam resim şimdi yüklendi. Bir sıkıntı yok gibi duruyor aslında.Doğruladım hocam sıkıntı yok DirectX ve ekran kartı güncel.
BurakTR
Yetkin
Hiç mi yüklenmiyor geç mi yükleniyor? Online üzerinde bende de yollar çok geç yükleniyordu bazen haritadan aşağı düşüyordum.
Bazen yükleniyor hocam yüklensede ya hızlı yükleniyor ya da geç.
Hocam resim şimdi yüklendi. Bir sıkıntı yok gibi duruyor aslında.
Hocam göstergede gaza basınca hız artıyordu frenleyince azalıyordu burada hiçbir şey olmuyor.
Yasin Alemdağ
Yetkin
Bazen yükleniyor hocam yüklensede ya hızlı yükleniyor ya da geç.
Eğer online üzerinde oluyorsa server ile alakalı diyebilirim. Çünkü siyah ekran geç yüklenme sorunlarını bende çok yaşadım. Offline'da yapıyorsa dosya doğrulamaktan başka aklıma bir şey gelmiyor.