BurakTR Yetkin Katılım 26 Şubat 2024 Mesajlar 357 Çözümler 3 Beğeniler 107 18 Temmuz 2025 #1 Merhaba GTA 5 de aracın içi tam olarak yüklenmiyor aynı sıkıntı yollarda da var halbuki M.2 SSD kullanıyorum bu sorunu nasıl çözebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Temmuz 2025
Merhaba GTA 5 de aracın içi tam olarak yüklenmiyor aynı sıkıntı yollarda da var halbuki M.2 SSD kullanıyorum bu sorunu nasıl çözebilirim?
Quezzy Bilgin Gelişen Oyun Katılım 22 Ocak 2025 Mesajlar 5.124 Makaleler 62 Çözümler 104 Beğeniler 5.015 Yer Amerika Birleşik Devletleri 18 Temmuz 2025 #2 Dosyaları doğrulamayı denediniz mi? DirectX ve sürücüler güncel mi? Grafikleri biraz düşürmeyi dener misiniz? Oyundaki modları kaldırmayı dener misiniz? Artı 0 Eksi
Dosyaları doğrulamayı denediniz mi? DirectX ve sürücüler güncel mi? Grafikleri biraz düşürmeyi dener misiniz? Oyundaki modları kaldırmayı dener misiniz?
Yasin Alemdağ Yetkin Katılım 5 Mart 2025 Mesajlar 2.418 Çözümler 15 Beğeniler 1.557 Yer Trabzon 18 Temmuz 2025 #3 BurakTR dedi: Merhaba GTA 5 de aracın içi tam olarak yüklenmiyor aynı sıkıntı yollarda da var halbuki M.2 SSD kullanıyorum bu sorunu nasıl çözebilirim? Eki Görüntüle 164490 Genişletmek için tıkla... Hiç mi yüklenmiyor geç mi yükleniyor? Online üzerinde bende de yollar çok geç yükleniyordu bazen haritadan aşağı düşüyordum. Artı 0 Eksi
BurakTR dedi: Merhaba GTA 5 de aracın içi tam olarak yüklenmiyor aynı sıkıntı yollarda da var halbuki M.2 SSD kullanıyorum bu sorunu nasıl çözebilirim? Eki Görüntüle 164490 Genişletmek için tıkla... Hiç mi yüklenmiyor geç mi yükleniyor? Online üzerinde bende de yollar çok geç yükleniyordu bazen haritadan aşağı düşüyordum.
John Moyer Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 1.496 Makaleler 1 Çözümler 20 Beğeniler 2.235 18 Temmuz 2025 #4 GTA 5 araç içi grafikleri böyle zaten. HD mod falan yüklemeniz lazım. Yeni gelen bir arabayı denerseniz grafikler daha iyi olacaktır. Artı 0 Eksi
GTA 5 araç içi grafikleri böyle zaten. HD mod falan yüklemeniz lazım. Yeni gelen bir arabayı denerseniz grafikler daha iyi olacaktır.
KS KS BurakTR Yetkin Katılım 26 Şubat 2024 Mesajlar 357 Çözümler 3 Beğeniler 107 18 Temmuz 2025 #5 Quezzy dedi: Dosyaları doğrulamayı denediniz mi? DirectX ve sürücüler güncel mi? Genişletmek için tıkla... Doğruladım hocam sıkıntı yok DirectX ve ekran kartı güncel. Artı 0 Eksi
Quezzy dedi: Dosyaları doğrulamayı denediniz mi? DirectX ve sürücüler güncel mi? Genişletmek için tıkla... Doğruladım hocam sıkıntı yok DirectX ve ekran kartı güncel.
Quezzy Bilgin Gelişen Oyun Katılım 22 Ocak 2025 Mesajlar 5.124 Makaleler 62 Çözümler 104 Beğeniler 5.015 Yer Amerika Birleşik Devletleri 18 Temmuz 2025 #6 BurakTR dedi: Doğruladım hocam sıkıntı yok DirectX ve ekran kartı güncel. Genişletmek için tıkla... Hocam resim şimdi yüklendi. Bir sıkıntı yok gibi duruyor aslında. Artı 0 Eksi
BurakTR dedi: Doğruladım hocam sıkıntı yok DirectX ve ekran kartı güncel. Genişletmek için tıkla... Hocam resim şimdi yüklendi. Bir sıkıntı yok gibi duruyor aslında.
KS KS BurakTR Yetkin Katılım 26 Şubat 2024 Mesajlar 357 Çözümler 3 Beğeniler 107 18 Temmuz 2025 #7 Yasin Alemdağ dedi: Hiç mi yüklenmiyor geç mi yükleniyor? Online üzerinde bende de yollar çok geç yükleniyordu bazen haritadan aşağı düşüyordum. Genişletmek için tıkla... Bazen yükleniyor hocam yüklensede ya hızlı yükleniyor ya da geç. Quezzy dedi: Hocam resim şimdi yüklendi. Bir sıkıntı yok gibi duruyor aslında. Genişletmek için tıkla... Hocam göstergede gaza basınca hız artıyordu frenleyince azalıyordu burada hiçbir şey olmuyor. Artı 0 Eksi
Yasin Alemdağ dedi: Hiç mi yüklenmiyor geç mi yükleniyor? Online üzerinde bende de yollar çok geç yükleniyordu bazen haritadan aşağı düşüyordum. Genişletmek için tıkla... Bazen yükleniyor hocam yüklensede ya hızlı yükleniyor ya da geç. Quezzy dedi: Hocam resim şimdi yüklendi. Bir sıkıntı yok gibi duruyor aslında. Genişletmek için tıkla... Hocam göstergede gaza basınca hız artıyordu frenleyince azalıyordu burada hiçbir şey olmuyor.
Yasin Alemdağ Yetkin Katılım 5 Mart 2025 Mesajlar 2.418 Çözümler 15 Beğeniler 1.557 Yer Trabzon 18 Temmuz 2025 #8 BurakTR dedi: Bazen yükleniyor hocam yüklensede ya hızlı yükleniyor ya da geç. Genişletmek için tıkla... Eğer online üzerinde oluyorsa server ile alakalı diyebilirim. Çünkü siyah ekran geç yüklenme sorunlarını bende çok yaşadım. Offline'da yapıyorsa dosya doğrulamaktan başka aklıma bir şey gelmiyor. Artı 0 Eksi
BurakTR dedi: Bazen yükleniyor hocam yüklensede ya hızlı yükleniyor ya da geç. Genişletmek için tıkla... Eğer online üzerinde oluyorsa server ile alakalı diyebilirim. Çünkü siyah ekran geç yüklenme sorunlarını bende çok yaşadım. Offline'da yapıyorsa dosya doğrulamaktan başka aklıma bir şey gelmiyor.