Aynen öyle, haritalar çok çok büyük olacak. Zevk alacağız gibi.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 14 Aralık 2023
Diğer GTA oyunlarından haritaları da içinde barındırması benim için güzel bir haber.
Hepsi olmasa da bir kısmı öyle gibi gözüküyor.
Düşünceden ziyade bulduğun leakler gerçek ve 2022 Eylül gibi ortaya dökülmüşlerdi zaten.
%100 gerçeklik belirtmesede bende gerçek olduğunu düşünüyorum. Yalan ihtimalini hala değerlendiriyorum.
Aynı kart bende de var şu an da. 1080p Low en azından 30-40FPS oynatacağını düş
GTA serisine karşı ilgim olmamasına ve oyunlarını oynamayışıma rağmen grafik anlamında getireceği yenilikler ile oyun dünyasını değiştireceğini düşünüyorum. Bu bile oynamayacağım bu oyunun çıkmasını 4 gözle beklememe yetiyor
Ben o gözle pek bakamıyorümRockstar Games her şeyi dengeli yapmaya çalışıyor bence ve grafiklerin çağın ötesinde olacağını sanmam.
Oynamak için sabırsızlanıyorum. 1080p Ultra ayarlarda 60FPS almak için en az 4070 gerekecektir diye düşünüyorum. PS5'te 1080p 30FPS oynatır herhalde, Pro modeli de 60FPS oynatır tahminimce.
Bana göre çok düşük bir ihtimal. PS5 4K 30FPS olabilir ama 1080p en az 60FPS olacaktır.
Böbrek satılarak alınabilir.
Şaka bir yana güzel duruyor. NPC'ler NPC değil sanki, gerçek oyuncu. Ama izahı olmayın şeyin mizahı olur anlayışıyla yazdığım yukarıdaki espri maalesef ülkemiz durumunu anlattığı için hayatta alamam.
Kesinlikle.
Şimdilik çıkacak konsollara (Xbox Series X/S & PS5) göre odaklanacaklar elbet, yeter ki +10 yıl beklediğimize değsin ve şu dönemlerde çıkan vasat/hüsran yaratan AAA oyunları gibi olmasın ki olmayacak çünkü Rockstar Games'im yapmaz bize. Sonrasında bizlere PC Master Race (PCMR) topluluğu olarak altın tepsinde sunsunlar. Ha, fiyat konusuna gelirsek ne desek haklısınız.![]()
En üst sürümünün bile 100 doları geçeceğine inanmıyorum temel paket Online + Story Mode 80 dolardan çıkabilir.
3.000 Yeni Türk Lirası ile anlaşalım, bitsin yahu.En üst sürümünün bile 100 doları geçeceğine inanmıyorum temel paket Online + Story Mode 80 dolardan çıkabilir.
- Makaleler
- 50
Bence insanlar sistem gereksinimlerini abartiyor. GTA 5 gibi bir oyun bile R7 240 copuyle bir nebze oynanabiliyordu 720p'de falan. Ki ben GT 710 kullandigim donemde biraz ikinarak da olsa 1024x768'de 60 FPS alacak kivama getirmeye calismistim. GTA 6'nin ekran karti katili olacagini dusunmuyorum. Minimum sistem gereksinimlerinde 1660 Super falan goruruz gibi geliyor bana. Ki 1660 Super de zaten 2026 yilinda PC versiyonu cikmasi ongorulen bir oyun icin fazlasiyla normal kalacaktir.
Bence bu tarz konuların açılması saçma çünkü ortada bir ürün yok ki neyin hakkında neye güvenerek yorum yapıyoruz? İnsanlardaki bu GTA 6 hype'ı da tamamen yapay geliyor bana. Sanki internette hype görüp "dur la ben de heyecanlanayım bari" diyor insanlar. GTA 6 sızıntıları çıkana kadar kimsenin ağzından "GTA 6 gelse keşke ya" duymadık biz, ancak sızıntı çıktığı an herkes birden "10 yıldır bekliyoz abi" tavırlarına girdi. Hayır abi siz 10 yıldır GTA 6 falan beklemiyordunuz, siz GTAO veya RDR2 oynamaktan memnundunuz zaten yeni bir oyun aramıyordunuz ki.
Bu beklenti ve heyecan hiç doğal gelmiyor bana, 1:30 dakikalık gameplay bile barındırmayan bir fragman için dünyayı ayağa kaldırdınız yani ve sonucunda fragmanla ilgili konuşulan tek şey balık etli bir abla oldu. Şimdi ben gelip bu balık etli ablanın ne kadar seksi olduğu konusunda mı yorum yapmalıyım mesela veya o abla Lucia mıydı değil miydi tartışmasına devam mı edelim? Ortada bir şey yok ki.
Bu beklenti ve heyecan hiç doğal gelmiyor bana, 1:30 dakikalık gameplay bile barındırmayan bir fragman için dünyayı ayağa kaldırdınız yani ve sonucunda fragmanla ilgili konuşulan tek şey balık etli bir abla oldu. Şimdi ben gelip bu balık etli ablanın ne kadar seksi olduğu konusunda mı yorum yapmalıyım mesela veya o abla Lucia mıydı değil miydi tartışmasına devam mı edelim? Ortada bir şey yok ki.
- Makaleler
- 50
Dostum seni bilmem de fragmani paylasilir paylasilmaz 5 dakikada 1 milyonBence bu tarz konuların açılması saçma çünkü ortada bir ürün yok ki neyin hakkında neye güvenerek yorum yapıyoruz? İnsanlardaki bu GTA 6 hype'ı da tamamen yapay geliyor bana. Sanki internette hype görüp "dur la ben de heyecanlanayım bari" diyor insanlar. GTA 6 sızıntıları çıkana kadar kimsenin ağzından "GTA 6 gelse keşke ya" duymadık biz, ancak sızıntı çıktığı an herkes birden "10 yıldır bekliyoz abi" tavırlarına girdi. Hayır abi siz 10 yıldır GTA 6 falan beklemiyordunuz, siz GTAO veya RDR2 oynamaktan memnundunuz zaten yeni bir oyun aramıyordunuz ki.
Bu beklenti ve heyecan hiç doğal gelmiyor bana, 1:30 dakikalık gameplay bile barındırmayan bir fragman için dünyayı ayağa kaldırdınız yani ve sonucunda fragmanla ilgili konuşulan tek şey balık etli bir abla oldu. Şimdi ben gelip bu balık etli ablanın ne kadar seksi olduğu konusunda mı yorum yapmalıyım mesela? Ortada bir şey yok ki.
İşte ben de fragmanı 5 dakikada 1 milyonDostum seni bilmem de fragmani paylasilir paylasilmaz 5 dakikada 1 milyonalan bir oyun, dizi, film fragmani hatirlamiyorum ben. Oyun camiasinda GTA'nin yeri ayri. Ayrica insanlar yeni bir GTA'yi iple cekiyor. Kimse GTA'dan memnun falan degil. Onlinei bildigin hile babalari yonetiyor.
Şu an bu forumda sadece bir oyun için, üstelik sadece fragmanı yayınlanmış ve onun dışında hiçbir şeyi belli bile olmayan bir oyun için özel kategori açılmış olması bile saçma bana soracak olursan.
- Makaleler
- 50
Çünkü böyle bir şeye ihtiyaç vardı. 10 senedir ortada yeni bir GTA oyunuyla alakalı hiçbir doğruluğu kesinleşmiş bir şey yok idi. Yani şu fragmanda sadece hareket eden bir GTA 6 yazısı bile olsa ama Rockstar tarafından official paylaşılsa yine bu fragman çok izlenirdi. Yani olay fragmanda gösterilen şeyler değil, official olarak fragman paylaşılması.İşte ben de fragmanı 5 dakikada 1 milyonalacak kadar heyecan duyulacak ne var bunu eleştiriyorum tam olarak.
@BerkayZ87, katılıyorum. 10 sene boyunca oyunla alakalı hiçbir şey söylenmediği için doğal olarak da merak konusu.
Yeni konular
-
HP Victus 16 bakımı için termal pad ve putty yeterli mi?
- abdulselambabaoyunda
-
-
-
-
Kingston Fury Gen4 M.2 SSD ile "var olmayan aygıt belirtildi" hatası
- Anıl BOZLAĞAN
-
-
-