GTA 6 hakkında düşünceleriniz

3.000 Yeni Türk Lirası ile anlaşalım, bitsin yahu.

YTL'ye mi geçiyoruz?

Kesinlikle bende öyle düşünüyorum kendi yorumumda en kötü ihtimali değerlendirdim.

Herkes görüş belirtiyor ve bunu konuşmaktan haz alıyoruz, zevk alıyoruz ve bu bizi tatmin ediyor bile denebilir. Herkesin kişisel görüşünu paylaşması ne gibi bir saçmalık olabilir? İlla tam sürümü çıkmadan konuşamayacak mıyız? Bu kadar kasmaya gerek olduğunu düşünmüyorum yine de yorumunuz için teşekkürler.

Bir neslin heyecanla beklediği oyun. Özellikle GTA Vice City'i çıktığı sene oynayanlar için.

Ben o sene oynamadım ama, 2008 veya 2009 civarlarıydı sanırım ilk o oyunu oynadığimda yine de çok iyiydi be.

Bence de.

Pek GTA stili olmayan bir oyun.

Yoğun bir cümle tam dediğinizi kavrayamadım. İsmi ile bağdaştırıyorsanız evet haklısınız Hızlı ve Öfkeli serisine döndü.

Tam sürümü beklemeye gerek yok, en azından oyun hakkında fikir uyandırabilecek birkaç şey paylaşılsa ve öyle konuşsanız yeterli. Oyun hakkında hiçbir şey bilmiyoruz ki neyi konuşalım Allah aşkına?

Gerçek dünyayı fazlasıyla sunuyor gibi görünen, oyun tarihini çok etkileyecek bi' oyun bence. Abi grafiksel olarak bir yere yükselmek her zaman bir gelişme değil, o sahildeki doluluğun güzelliği mesela ama çok etkileyici.

En büyük fikir kendi oyun firması tarafından paylaşıldı zaten, daha ne?

En büyük fikir kendi oyun firması tarafından paylaşıldı zaten, daha ne?

Bu fragmanda oyun hakkında fikir uyandırabilecek en ufak bir şey yok, zaten önceden belli olan Vice City'de geçecek olması dışında tabii. Oyunun haritası gösterilmiyor, oynanış adına en ufak bir detay yok, hangi mekanikler kalacak hangi mekanikler gidecek bilinmiyor, oynanış diğer GTA oyunlarındaki gibi sığ mı olacak mesela ben en çok bunu merak ediyorum, sahilde kaç tane siyahi karakter olacak bilgisi benim umurumda değil. Zaten umurumda olsa bile fragmanda gösterilenlerin oyunda var olacağı garantisini kimse veremez. Bu sadece bir fragman çünkü.

Fragman fikir belirtmiyorsa neden filmler ve oyunlar fragman çıkartıyor? Umurunuzda olmayabilir belki bir başkasının umurunda veya değil bu da benim umurumda değil. Umurunuzda değil ise farklı konulara göz gezdirebilirsiniz, teşekkür ediyorum.

Biz film izlemiyoruz yalnız oyun oynuyoruz, arada ince ama bir o kadar da önemli bir çizgi var. Oynanış fragmanlarında bir sakınca yok ama oyun namına hiçbir şey göstermeyen fragmanlara heyecan yaratmak çok saçma bence.

Ben her yerde GTA görmekten baydım zaten bir de üstüne konuşulmasının elle tutulur bir sebebi de olmayınca iyice saçma ve gülünç geliyor bu konular.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…