Pek GTA stili olmayan bir oyun.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 14 Aralık 2023
3.000 Yeni Türk Lirası ile anlaşalım, bitsin yahu.![]()
YTL'ye mi geçiyoruz?
Bence insanlar sistem gereksinimlerini abartiyor. GTA 5 gibi bir oyun bile R7 240 copuyle bir nebze oynanabiliyordu 720P'de falan. Ki ben GT 710 kullandigim donemde biraz ikinarak da olsa 1024x768'de 60 FPS alacak kivama getirmeye calismistim. GTA 6'nin ekran karti katili olacagini dusunmuyorum. Minimum sistem gereksinimlerinde 1660 Super falan goruruz gibi geliyor bana. Ki 1660 Super de zaten 2026 yilinda PC versiyonu cikmasi ongorulen bir oyun icin fazlasiyla normal kalacaktir.
Kesinlikle bende öyle düşünüyorum kendi yorumumda en kötü ihtimali değerlendirdim.
Bence bu tarz konuların açılması saçma çünkü ortada bir ürün yok ki neyin hakkında neye güvenerek yorum yapıyoruz? İnsanlardaki bu GTA 6 Hype'ı da tamamen yapay geliyor bana. Sanki internette hype görüp "dur la ben de heyecanlanayım bari" diyor insanlar. GTA 6 sızıntıları çıkana kadar kimsenin ağzından "GTA 6 gelse keşke ya" duymadık biz, ancak sızıntı çıktığı an herkes birden "10 yıldır bekliyoruz abi" tavırlarına girdi. Hayır abi siz 10 yıldır GTA 6 falan beklemiyordunuz, siz GTAO veya RDR2 oynamaktan memnundunuz zaten yeni bir oyun aramıyordunuz ki.
Bu beklenti ve heyecan hiç doğal gelmiyor bana, 1:30 dakikalık gameplay bile barındırmayan bir fragman için dünyayı ayağa kaldırdınız yani ve sonucunda fragmanla ilgili konuşulan tek şey balık ETL'i bir abla oldu. Şimdi ben gelip bu balık ETL'i ablanın ne kadar seksi olduğu konusunda mı yorum yapmalıyım mesela veya o abla Lucia mıydı değil miydi tartışmasına devam mı edelim? Ortada bir şey yok ki.
Herkes görüş belirtiyor ve bunu konuşmaktan haz alıyoruz, zevk alıyoruz ve bu bizi tatmin ediyor bile denebilir. Herkesin kişisel görüşünu paylaşması ne gibi bir saçmalık olabilir? İlla tam sürümü çıkmadan konuşamayacak mıyız? Bu kadar kasmaya gerek olduğunu düşünmüyorum yine de yorumunuz için teşekkürler.
Bir neslin heyecanla beklediği oyun. Özellikle GTA Vice City'i çıktığı sene oynayanlar için.
Ben o sene oynamadım ama, 2008 veya 2009 civarlarıydı sanırım ilk o oyunu oynadığimda yine de çok iyiydi be.
Çünkü böyle bir şeye ihtiyaç vardı. 10 senedir ortada yeni bir GTA oyunuyla alakalı hiçbir doğruluğu kesinleşmiş bir şey yok idi. Yani şu fragmanda sadece hareket eden bir GTA 6 yazısı bile olsa ama Rockstar tarafından official paylaşılsa yine bu fragman çok izlenirdi. Yani olay fragmanda gösterilen şeyler değil, official olarak fragman paylaşılması.
Bence de.
Yoğun bir cümle tam dediğinizi kavrayamadım. İsmi ile bağdaştırıyorsanız evet haklısınız Hızlı ve Öfkeli serisine döndü.
Yok yani şöyle diyeyim, GTA hissiyatı vermiyor.Yoğun bir cümle tam dediğinizi kavrayamadım. İsmi ile bağdaştırıyorsanız evet haklısınız Hızlı ve Öfkeli serisine döndü.
Tam sürümü beklemeye gerek yok, en azından oyun hakkında fikir uyandırabilecek birkaç şey paylaşılsa ve öyle konuşsanız yeterli. Oyun hakkında hiçbir şey bilmiyoruz ki neyi konuşalım Allah aşkına?Herkes görüş belirtiyor ve bunu konuşmaktan haz alıyoruz, zevk alıyoruz ve bu bizi tatmin ediyor bile denebilir. Herkesin kişisel görüşünu paylaşması ne gibi bir saçmalık olabilir? İlla tam sürümü çıkmadan konuşamayacak mıyız? Bu kadar kasmaya gerek olduğunu düşünmüyorum yine de yorumunuz için teşekkürler.
Gerçek dünyayı fazlasıyla sunuyor gibi görünen, oyun tarihini çok etkileyecek bi' oyun bence. Abi grafiksel olarak bir yere yükselmek her zaman bir gelişme değil, o sahildeki doluluğun güzelliği mesela ama çok etkileyici.
Güzel oyun. Çok para.
Tam sürümü beklemeye gerek yok, en azından oyun hakkında fikir uyandırabilecek birkaç şey paylaşılsa ve öyle konuşsanız yeterli. Oyun hakkında hiçbir şey bilmiyoruz ki neyi konuşalım Allah aşkına?
En büyük fikir kendi oyun firması tarafından paylaşıldı zaten, daha ne?
En büyük fikir kendi oyun firması tarafından paylaşıldı zaten, daha ne?
Bu fragmanda oyun hakkında fikir uyandırabilecek en ufak bir şey yok, zaten önceden belli olan Vice City'de geçecek olması dışında tabii. Oyunun haritası gösterilmiyor, oynanış adına en ufak bir detay yok, hangi mekanikler kalacak hangi mekanikler gidecek bilinmiyor, oynanış diğer GTA oyunlarındaki gibi sığ mı olacak mesela ben en çok bunu merak ediyorum, sahilde kaç tane siyahi karakter olacak bilgisi benim umurumda değil. Zaten umurumda olsa bile fragmanda gösterilenlerin oyunda var olacağı garantisini kimse veremez. Bu sadece bir fragman çünkü.
Bu fragmanda oyun hakkında fikir uyandırabilecek en ufak bir şey yok, zaten önceden belli olan Vice City'de geçecek olması dışında tabii. Oyunun haritası gösterilmiyor, oynanış adına en ufak bir detay yok, hangi mekanikler kalacak hangi mekanikler gidecek bilinmiyor, oynanış diğer GTA oyunlarındaki gibi sığ mı olacak mesela ben en çok bunu merak ediyorum, sahilde kaç tane siyahi karakter olacak bilgisi benim umurumda değil. Zaten umurumda olsa bile fragmanda gösterilenlerin oyunda var olacağı garantisini kimse veremez. Bu sadece bir fragman çünkü.
Fragman fikir belirtmiyorsa neden filmler ve oyunlar fragman çıkartıyor? Umurunuzda olmayabilir belki bir başkasının umurunda veya değil bu da benim umurumda değil.
Biz film izlemiyoruz yalnız oyun oynuyoruz, arada ince ama bir o kadar da önemli bir çizgi var. Oynanış fragmanlarında bir sakınca yok ama oyun namına hiçbir şey göstermeyen fragmanlara heyecan yaratmak çok saçma bence.Fragman fikir belirtmiyorsa neden filmler ve oyunlar fragman çıkartıyor? Umurunuzda olmayabilir belki bir başkasının umurunda veya değil bu da benim umurumda değil.Umurunuzda değil ise farklı konulara göz gezdirebilirsiniz, teşekkür ediyorum.
Ben her yerde GTA görmekten baydım zaten bir de üstüne konuşulmasının elle tutulur bir sebebi de olmayınca iyice saçma ve gülünç geliyor bu konular.
Son düzenleme:
Yeni konular
-
-
-
-
Kingston Fury Gen4 M.2 SSD ile "var olmayan aygıt belirtildi" hatası
- Anıl BOZLAĞAN
-
-
-
-