Hasan Merkit

Moderasyon Üyesi
Moderatör
Makaleler
14
Ben GTA 5 ve San Andreas'dan iyi olamayacağını düşünüyorum. Yine de haritanın büyüklüğü ve grafikler, beni oyunu denemem için ikna etti.

Az önce instagram/techolaynet sayfasında fragmanı izledim. Hikâyesi sanki dikkatimi çekmeyecek gibi duruyor.

Sizin fikirleriniz neler?

Ben GTA 5 ve San Andreas'dan iyi olamayacağını düşünüyorum. Yine de haritanın büyüklüğü ve grafikler, beni oyunu denemem için ikna etti.

Az önce instagram/techolaynet sayfasında fragmanı izledim. Hikâyesi sanki dikkatimi çekmeyecek gibi duruyor.

Sizin fikirleriniz neler?
Hikayesini bilemiyorum, bana da pek iç açıcı gelmedi. Ancak animasyonlar umarım fragmandaki gibi olmaz, umarım düzeltirler...

Ayakkabı dükkanına gidemeyeceğimiz kesin. Bence biraz kötü biraz iyi olacak.

Rockstar'ın GTA serisinde o kadar GTA5'e alıştık ki. Dikkat çekmeyecek gibi hissettiriyor.

RDR 2 kadar güzel bir hikaye olamaz fakat GTA 5'e nazaran karakterlerle daha çok bağ kurabileceğimiz bir hikayesi olacağını düşünüyorum. Açıkçası ben GTA oyunlarından hikayesel anlamda pek bir beklentim yok. Bana Vice City havasını versin, açık dünyası canlı olsun, görevleri bol ve çeşitli olsun yeter.

Cacıktan bir hikaye olacak aynı GTA V hikayesi gibi. Herkesi bir an önce multiplayer moduna atıp shark cardları satmaya çalışacaklar. Hatta season pass tarzı şeyler dahi yapabilirler.
GTA V hikayesi kötü değildi ki? Saçma yerleri vardı ama hikaye genel olarak iyidi.