6 yıllık bilgisayarımı sırf GTA 6 oynayabilmek için yenileyeceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Elma ısıran, bence de bir kere daha ertelenecek. 2027'yi görebiliriz.

2027 olunca PS 5 çıkalı 7 sene olacak, 7 sene demek Sony'nin yeni bir PlayStation çıkarması demek. Aslında GTA 6'yı PS 6 ile görebiliriz.
Hocam GTA V çıktığında da PS4'ün çıkmasına aylar kalmıştı yanlış hatırlamıyorsam. Muhtemelen benzer bir senaryo olur. Çok kısa bir süre içerisinde PS6 için güncellenmiş bir sürüm görmemiz olası.

Açıkçası değilim ve piyasadaki bu gereksiz hype'ın da yapmacık olduğunu düşünüyorum. Fragman duyurulana kadar kimsenin GTA 6 istediğini, beklediğini görmedim. Fragman çıkar çıkmaz birden herkes 70 yıldır GTA 6 bekliyormuş gibi davranmaya başladı. Her ne kadar harcanan ortalama bütçeye bakıp yapılacak işin bir öncekinden çok ilerde, çok farklı olacağını düşünmek istesem de Rockstar'ın vizyonunu biliyorum ve o vizyon buna inanmamı engelliyor.

GTA 6'nın sadece GTA 5'in daha "gerçekçi" bir versiyonu olacağını düşünüyorum o yüzden, bu yüzden de ihtiyaç duymuyorum.

Son derece heyecanlıyım. Bilgisayar için ön siparişe açıldığında bütçem elverirse anında siparişi basarım.

Cikacak oyun GTA6 olunca ve Rockstar tarafından gelecek olunca ister istemez heyecanlıyım. Adamlar GTA 5'in ekmeğini kaç yıl geçmesine rağmen hala yiyor. Muhtemelen GTA 6 cok çok daha iyi olacak.