Hiç beklediğim bir oyun değil açıkçası, TES 6 ve Half Life 3'e odaklandım ben. Bu ikili dışında beni heyecanlandıran oyun yok şuan.
Detaylar
Kim cevapladı?Elma ısıran
Üstün
Bence daha iyi bile olabilir. Oyun gerçek grafik potansiyelini PS6 ile daha iyi gösterebilir sanırsam.@Elma ısıran, bence de bir kere daha ertelenecek. 2027'yi görebiliriz.
2027 olunca PS 5 çıkalı 7 sene olacak, 7 sene demek Sony'nin yeni bir PlayStation çıkarması demek. Aslında GTA 6'yı PS 6 ile görebiliriz.
CivcikSeverim
Uzman
GTA 6 için heyecanlı mısınız? Yani çıktığı an alıp oynayacak kadar bekliyor musunuz?
Hiçbir zaman oyunların çıkışına heyecanlı değildim zaten, olmayacağım da.
Son düzenleyen: Moderatör:
Bayağı heyecanlıyım, ilk gün almaya çalışacağım.
SupraSonic
Uzman
Hocam GTA V çıktığında da PS4'ün çıkmasına aylar kalmıştı yanlış hatırlamıyorsam. Muhtemelen benzer bir senaryo olur. Çok kısa bir süre içerisinde PS6 için güncellenmiş bir sürüm görmemiz olası.@Elma ısıran, bence de bir kere daha ertelenecek. 2027'yi görebiliriz.
2027 olunca PS 5 çıkalı 7 sene olacak, 7 sene demek Sony'nin yeni bir PlayStation çıkarması demek. Aslında GTA 6'yı PS 6 ile görebiliriz.
Açıkçası değilim ve piyasadaki bu gereksiz hype'ın da yapmacık olduğunu düşünüyorum. Fragman duyurulana kadar kimsenin GTA 6 istediğini, beklediğini görmedim. Fragman çıkar çıkmaz birden herkes 70 yıldır GTA 6 bekliyormuş gibi davranmaya başladı. Her ne kadar harcanan ortalama bütçeye bakıp yapılacak işin bir öncekinden çok ilerde, çok farklı olacağını düşünmek istesem de Rockstar'ın vizyonunu biliyorum ve o vizyon buna inanmamı engelliyor.
GTA 6'nın sadece GTA 5'in daha "gerçekçi" bir versiyonu olacağını düşünüyorum o yüzden, bu yüzden de ihtiyaç duymuyorum.
GTA 6'nın sadece GTA 5'in daha "gerçekçi" bir versiyonu olacağını düşünüyorum o yüzden, bu yüzden de ihtiyaç duymuyorum.