Bütçe
8000
Tabii ki de Series S, bu bütçede en iyi konsol. Yine de ben şahsen bir kontrolcü alıp bilgisayar ile oynardım.

Anlık takılma yok ama 30 FPS sabit bile olmayan oyunlar var örneğin oblivion: Remastered bayağı sıkıntılıydı.

Genel AAA oyunlarda karşılaştığınız performans nasıl ve 60 FPS seçeneği oluyor mu bunlarda acaba?

Tamam o zaman PC devam. Bence PC oyun oynamak için çok rahat. Ben TV karşısında oynayamadım hiç. Bir de ekrana yakın olasım geliyordu. Uzaktan UI takibi, detaylar falan fazla belli olmuyor.

Hocam GTA PC'ye çıkmayacak en az 1 yıl civarı bir süre.

Genel deneyiminiz nasıl hocam peki anlık takılmalar vb. durumlar var mı?
Benim evimde de Series S var, süper cihaz. Takılma falan görmedik. Optimizasyon özürlüsü olmayan oyunları gayet keyifli şekilde oynatıyor. Geriye dönük uyumluluğu apayrı bir nimet zaten.

Genel AAA oyunlarda karşılaştığınız performans nasıl ve 60 FPS seçeneği oluyor mu bunlarda acaba?

Yeni Doom oyununu rahatlıkla oynadım. Expedition 33'te rahatlıkla oynadım. Kısaca 2025 yılına kadar olan oyunların %99'unu rahatlıkla oynatıyor ama bence bu yıldan sonra o "konfor" bitecek.

Yeni Doom oyununu rahatlıkla oynadım. Expedition 33'te rahatlıkla oynadım. Kısaca 2025 yılına kadar olan oyunların %99'unu rahatlıkla oynatıyor ama bence bu yıldan sonra o "konfor" bitecek.

Bu dediğiniz oyunlarda FPS modu vb bir şey var mıydı veya 60 FPS çalışıyor muydu?

Benim evimde de Series S var, süper cihaz. Takılma falan görmedik. Optimizasyon özürlüsü olmayan oyunları gayet keyifli şekilde oynatıyor. Geriye dönük uyumluluğu apayrı bir nimet zaten.

Hocam güncel AAA oyunlarda 60 FPS desteği var mı?

Son düzenleme: