em1rr

Uzman
Merhaba arkadaşlar RTX 4060 Laptopum var bu laptopu yazın satıp üzerine para koyup 5060 bir sisteme geçmeyi düşünüyordum fakat araya GTA 6 girince PS5 Pro aklıma geldi. Almanya'da bayağı bir akrabam var sizce 20-25k civarına Almanya'dan PS5 Pro alınır mı?

Çıkmamış bir oyun için şimdiden almak mantıksız bana göre. Belki muhteşem bir mod desteğine sahip olacak ve bilgisayar daha faydalı olur.

Rockstar’ın vermiş olduğu bilgilere ve görüntülere göre PlayStation 5’de gayet yeterli olacak gibi duruyor. Tabii ki, eğer bütçeniz elveriyor ise Pro daha iyi olur.

Kendi adıma bir oyunu 6-12 ay önceden oynamak dünyanın parası verip konsol almanın mantıklı bir şey olduğunu düşünmüyorum. Dünyada oynanacak oyun bitti sanki de bir oyun için bu kadar masrafa girilsin... Hani şu ara bile benim için Runescape: Dragonwilds, Oblivion Remastered ve Clair Obscur: Expedition 33 çıktı. Sadece Clair Obscur'u oynuyorum ve temizinden 20 saatim var. Diğer iki oyunu oynayana kadar zaten yenileri çıkacak. GTA dediğiniz oyun ise zaten 10 senede 1 çıkan ve oynanması beklenecek bir oyun. Bence değmez.

Kendi adıma bir oyunu 6-12 ay önceden oynamak dünyanın parası verip konsol almanın mantıklı bir şey olduğunu düşünmüyorum. Dünyada oynanacak oyun bitti sanki de bir oyun için bu kadar masrafa girilsin... Hani şu ara bile benim için Runescape: Dragonwilds, Oblivion Remastered ve Clair Obscur: Expedition 33 çıktı. Sadece Clair Obscur'u oynuyorum ve temizinden 20 saatim var. Diğer iki oyunu oynayana kadar zaten yenileri çıkacak. GTA dediğiniz oyun ise zaten 10 senede 1 çıkan ve oynanması beklenecek bir oyun. Bence değmez.
Yok sadece GTA için değil fifa ve hikayeli oyunlar için PS, mc ve cs gibi oyunları pcden oynamayı düşünüyorum.

Yok sadece GTA için değil fifa ve hikayeli oyunlar için PS, mc ve cs gibi oyunları pcden oynamayı düşünüyorum.

Dediğiniz her oyun PC'de de var zaten. Hiçbir anlamı yok. Hadi PC'niz olmasa diyeceğim ki tamam ama mevcut durumda konsol almanın hiçbir manası yok. PC'de bedavaya ya da bedavadan hallice oynayabileceğin binlerce oyun, modlama imkanı ve yükseltme imkanı varken konsolda online oynamak için bile para ödemen gerekiyor.