deiinzz 52
Uzman
Abartmıyorum. Sadece piyasada oynayacak oyun bulamama ve vizelerin bitişi sonra kafa tatili olsun diye diyorum. Yoksa umurumda değil. Normalde konsolu satıp PC'de bekleyecektim zaten. Spoiler konusunda da takılan biri değilim, bugüne kadar elli tane spoiler yemişimdir. Dediğim gibi sadece vizeler sonrası derslere ara vermek niyetim.
Kardeşim sen boş ver bunları aynen spoiler yemez bunlar. Ne GTA 5 ne RDR GTA6 kadar popüler değil, ve zaman olarak da en çok sosyal medyanın yaygınlaştığı dönemdeyiz. Onu bırak sokakta yürürken bile spoiler yiyebilirsin, bu böyle bir oyun. Ha bir taraftan da PC'ye ne zaman çıkacak belli değil, sistem gereksinimi ne olacak belli değil, sorunlu mu çıkacak sorunsuz mu çıkacak belli değil. Tüm deneyimi de 1 sene sonra yalnız yaşayacaksın. Bu etkenler varken spoiler yesen ne yemesen ne zaten konu o değil sadece. Hayır zaten atla deve yok konu sahibi 4060 kullanıyor, dağlar kadar da fark olmayacak optimizasyonu sayarsak. Hani olsa bir 5080 falan tamam diyeyim beklemeye değer.
Ben PC'ye çıkmasını bekleyeceğim. Bence spoiler yemeden durabiliriz 6-12 ay civarı. Sosyal medyalarınızdan veya tarayıcınızdan GTA gibi kelimeleri engelleyebilirsiniz.
Bu kadar büyük bir oyun herkes tarafından her yerde konuşuluyorken bundan soyutlanmak sadece oyun deneyimini değil bambaşka bir sohbeti sosyalliği de silip atıyor. Ki zaten kimse de soyutlanamaz, istediğin kadar engelle merak edip bakacaksın insanlarla konuşmak isteyeceksin. Hadi bunu yapmasan bile internette GTA hakkındaki haberleri GTA kelimesini engelleyerek de görmemezlik yapamazsın. Özellikle Twitter falan kullanıyorsan. Ben mesela arkadaşımla oyun hakkında konuşacağım edeceğim sen ne gördün ben ne yaptım diye. Sadece oyun değil yani konu, bu duyguyu deneyimi yaşatmak da her oyunun harcı değil. 1 sene sonra oyunun sevdiğin bir yanını paylaşınca dinozor mumelesi göreceksin. Bence bunlar da önemli konular çünkü çok nadir oyunlar var böyle. Sadece oyun olarak bakmıyorum.
Son düzenleme: