MSI'ın bir kolu var ikinci el 1000 TL'ye almıştım birkaç gün kullandım bıraktım satmadım daha duruyor öyle, aynı şekilde 8x2 DDR4 RAM'leri çıkartıp 16x2 RAM takmıştım. O 8x2 RAM'ler de duruyor :D

Kasım'a kadar parayı ayarlayamazsam herhalde PC'yi satıp PS5 alacağım ikinci el 😂 Bu PC'yi almak için de bir yerimden terler aktı 3 ay fırında çalıştım. Şimdi işe girsem oyun oynamaya zaman kalmaz. İşe girmesem para yok :)
Hocam bence PC'ye yatırım yapın, bu benim şahsi görüşüm. 10 yıl konsol kullandım PS4, PS5, Series S dahil. Yaklaşık 1.5 sene önce PC'ye geçtim ve PC'yi topladığımdan beri konsolun yüzüne bakmıyorum. Bana kalırsa konsol tarafı biraz öldü artık. PS5 çıktığından beri adam akıllı bir oyun çıkmadı, PS4 zamanı çıkan oyun daha fazlaydı. Oyunlar çok pahalı, online oynayayım deseniz aylık para vereceksiniz ki şu an bile pahalılarken bir de zam geliyor. PC'de oynayabileceğiniz oyun çeşidi daha fazla, oyunları alabileceğiniz platform daha fazla. Bu benim şahsi görüşüm tabi ki, seçim yine size kalmış.