Bu arada bence GTA 6'nın aşırı gerçekçi olmasına gerek yok. Yani polisten kaçmak, araba çalmak gibi şeyler çok zor ve gerçekçi olmamalı bence. RDR2'yi sırf bu yüzden oynayamadım, oyunu o kadar gerçekçi yapmaya çalışmışlar ki ilk 20 saat sadece mekanikleri öğreniyorsun. Hadi o gerçekçi olsun farklı seri sonuçta, ama GTA'ya bunu taşımaları bence iyi değil.

Dövüşler gene cırt olmuş bu kadar zor olmamalı 007 gibi kavga koysalar tadından yenmezdi .Mermiler vucutta delik açmıyor illa her yaştan kişiye ayarlama Rdr 2 gerisinde ama iyi bir hikaye gelecek gibi film tadında

Oyun müthiş olmuş her zamanki gibi. GTA 5.5 diyenler göz doktoruna görünsünler. Beğenmediğim bir iki şey var. Birincisi denize atlama animasyonu rezaletti çok basite kaçmış. Diğeri ise UI çok basit ve amatörce olmuş. Bunlara muhtemelen feedback almışlardır ve çıkışa kadar düzelteceklerdir diye tahmin ediyorum. Onun haricinde atmosfer muhteşem. Sokakların yolların tabelaların doluluğu, sahilin doluluğu, şehrin müthiş görünümü bambaşka seviye. Bu haritayı ezberlemek zor olacak. Gta 5 te her yeri ezberledik kolay kolay kaybolmuyorduk ama bunda biraz daha uzun sürecek. Haritanın devasa olması çok güzel. Sosyal medyada bazı arkadaşlar dolaptaki ışınlanan şişeye takmışlar kafayı fakat rockstarın bununla uğraşacağını sanmıyorum zaten çok daha iyisini RDR 2 de yaptılar bu adamlar. Bunada yapabilirler ama gereksiz bir detay olur çok takılmaya gerek yok bu kadar. Lucia jasondan çok daha iyi duruyor muhtemelen oyunun bir çok bölümünü Lucia ile oynamayı tercih ederim gibi duruyor. Saç fizikleri inanılmaz iyi olmuş bu kadar iyi yapacaklarını düşünmüyordum onu da yapmışlar. PC ye beklemek zulüm olacak ama muhtemelen beklemek zorunda kalacağım ps5 alamayacağım maalesef.