Hocam şimdi şöyle bir şey var, eğer hükümetle anlaşırlarsa bu sefer platform tarafından engel uygulanır, sen ABD hesabı açıp kendi Türkiye IP adresinden girdiğinde GTA 6 ve daha niceleri tek bir kere bile olsa hesapta Türkiye IP'sinden etkileşimde bulunulduğu için kullanılamaz hale getirebilirler. Aslında yasalar lokal uygulanır ama ne olacağını bilemeyiz, böyle bir şey olduğunda ve o oyunun sayfasına girdiğinde hesap ABD olsa bile "this Game is unavailable in your country" diye bir şeyle karşılaşabilirsin eğer kendi IP adresinle kullanırsan, farklı bir IP ile de kullansan yine de iş hiç belli olmaz, perma hesap Türkiye olarak işaretlenebilir, ben olsam her zaman farklı IP üzerinden kullanırım ve dikkat ederim milisaniye IP adresin ortaya çıksa iş patlayabilir. Ben de şu an VPN üzerinden bir Steam hesabı oluşturdum eğer her şey kötüye giderse o hesabı bir şekilde kullanmaya çalışacağım, hesaba bakiye nasıl eklerim şu an o sıkıntı onu da kriptoyla key satan yerlerden halletmeye çalışacağım.