Son düzenleyen: Moderatör:
Detaylar
Kim cevapladı?İtachi Uchiha
Yetkin
Grafikler iyi hoş, oynanışını gösterin be.
Umarım fizik motoru GTA 4 gibi olur. Özellikle araç sürüş hissiyatı. Bir de RDR 2 gibi aşırı ayrintili ve etkilesimli gercek dunyasi olsa tadindan yenmez.
Son düzenleyen: Moderatör:
Vemoxis
Uzman
Güzel bir deneyim olacağı kesin ama ben gene oyuncuların yarısı aşırı beğenirken diğer yarısının gta5 daha iyiydi diyeceğine inanıyorum. Herkesi memnun etmek imkansız. Bu grafiklere bile laf edip beğenmeyen çok insan var sonuçta 
- Makaleler
- 14
GTA 4 fizik motoru muhteşemdi ama GTA 5 gibi zevk vermiyordu. Çünkü bana araç kontrol etmesi zor geliyordu. Seçenek olarak sunsalar bence müthiş olurdu.Umarım fizik motoru GTA 4 gibi olur. Özellikle araç sürüş hissiyatı. Bir de RDR 2 gibi aşırı ayrintili ve etkilesimli gercek dunyasi olsa tadindan yenmez.
Keşke şu görüntüleri HD gelseydi.
Mesela;
Mesela;
Oyun süper ya. Keşke bugün oynayabilsem. Nelerimi vermem ki? Ah, ah.
nisaa
Üstün
- Makaleler
- 3
Fragman da oyun da yapacaksan şöyle yapacaksın. Hiçbir beklentim yok GTA 6 ya karşı şahsi görüşüm çok berbat hikayeden alakasız düz açık dünya eğlence oyunu gibi bir şey olacak sanırım. +18 görmek istemiyoruz derin ve sürükleyici hikayesi olan bir GTA oyunu istiyoruz.
İtachi Uchiha
Yetkin
Hemen Rockstar'ı arıyorum hocam.Oyun süper ya. Keşke bugün oynayabilsem. Nelerimi vermem ki? Ah, ah.
Allah razı olsun senden dostum.