Detaylar
Kim cevapladı?Tam olarak bu şekilde göreceğiz, CyberPunk2077'nin etkisi gibi olacak ve görsel algımızı değiştirecek, Gta 6'dan sonra diğer oyunlar atari oyunu gibi gelecek. Algı değişecek çünkü hocamGörseller cidden çok tatmin edici umarım bu şekilde görebiliriz.
Umarım fizik motoru GTA 4 gibi olur. Özellikle araç sürüş hissiyatı. Bir de RDR 2 gibi aşırı ayrintili ve etkilesimli gercek dunyasi olsa tadindan yenmez.
Hocam RDR 2 gibi aşırı ayrıntılı, çevre detayının bol olduğu, NPC ile etkileşimin yüksek olacağı bir açık dünya olacağını düşünüyorum ama fizik motorundan emin değilim. GTA 4'ün fizik motorunu bende çok seviyordum. Araç sürüşü, araç hasar modellemesi filan çok gerçekçi idi. Ama şöyle bir durum var hocam, bu oyunda sadece hikaye modu olmayacağı için online modu da yer alacağından dolayı GTA 4 gibi fizik motoru, oyunun zevkini törpiler. Online modda heist veya başka bir görev yapıyorsun diyelim. Arabayla göreve gidiyorsun, kaza yaptın, sen ölmesende araç ağır hasır alınca pert olur. Bu ilk başta çok gerçekçi, bayağı iyi dersin ama belli bir süre sonra görevin tadı kadar. Arabayla kaza yaptığın için görevi tamamlamakta zorlanırsın. Bir de heist görevlerinde polis filan kovaladığı için kaza yaptığın için araçta gitmediğinden dolayı polisler sıkıştırır. Ölürsün, görev tekrar başlar. Bu da belli bir süre sonra oyun zevkini törpiler. Ondan ötürü hocam fizik motorunun GTA 4 seviyesinde olacağını düşünmüyorum. GTA 5'te yer alan fizik motorunun iyileştirilmiş, bir tık daha iyi hale getirilmiş halini bizim önümüze sunarlar diye düşünüyorum.