@Liberteen şu anlık 4060 mobil var ama tek sorun bence sistem değil. Bir öğrenci olarak fiyatı beni çok aşacaktır.
Detaylar
Kim cevapladı?Acaba nvidia tarafı 10** serisi ve AMD tarafında 5** serisi ne iş çıkaracak?@Liberteen şu anlık 4060 mobil var ama tek sorun bence sistem değil. Bir öğrenci olarak fiyatı beni çok aşacaktır.
- Makaleler
- 7
Acaba NVIDIA tarafı 10** serisi ve AMD tarafında 5** serisi ne iş çıkaracak?
Eki Görüntüle 25472
Oyunda ayar düşüreceği kesin gibi o kartların. Senin kart için konuşuyorum.
RDR 2'de bile 1080p Ultra zor 60 görüyordur belki. Çok var ama çıkmasına.
Oyunun sızıntı görüntülerini hatırlarsınız belki. O görüntülerde oyun test edilirken RTX 2080 Super ve benzeri kartlar kullanılıyordu. Belki oyunu RTX 20 serisinde başlayacak şekilde optimize edebilirler. (Böyle bir gerçek yok, sadece kendi gözlem ve tahminim)@Liberteen şu anlık 4060 mobil var ama tek sorun bence sistem değil. Bir öğrenci olarak fiyatı beni çok aşacaktır.
Oyun konsollar için 2025 ilk çeyrek çıkacak desek, PC çıkışı da bundan 1 sene sonra olacak desek günümüzden PC çıkışına kadar 2 sene var. Siz de belki 2 sene sonra elinizdeki cihazı satıp üzerine ekleme yaparak başka bir cihaza geçmiş olursunuz. 2 sene uzun bir zaman dilimi.
@1589 siz de belki 2 sene sonra bu donanımda olmayacaksınız hocam. 2 sene uzun bir zaman dilimi.
@Liberteen 4 yıl kadar kullanmayı düşünüyorum. Şu anlık elimden çıkarabilmek için mezun olup elle tutulur bir miktara sahip olmam lazım. Şahsen önceliklerim biraz farklı. Yine de evet. 2 yıl sonra 2. elde bir şekilde okutup model yükseltmekte bir seçenek. Ben 4060 ile ayarları biraz kısarak 60 civarı bir FPS ile oynanabilir şekilde olacağını düşünüyorum.
Ultra'da 60'ı zor görüyor evet, Custom Ultra ayarlar ile mükemmel grafiklere 54 FPS oynuyordum. Cyberpunk 2077 her şey FSR 2.0 açık 54-70 FPS arası alıyordum.Oyunda ayar düşüreceği kesin gibi o kartların. Senin kart için konuşuyorum.
RDR 2'de bile 1080p Ultra zor 60 görüyordur belki. Çok var ama çıkmasına.
- Makaleler
- 3
Dolar bu hızla giderse 5000'i rahat bulur. Zaten PS5 ya da Xbox'ım yok. GTA 5 ve 4 gibi bir yıl gibi süre sonra PC portu gelir. 2026 olarak olmadan oynayamam muhtemelen. Crack çıkamayabilir belki DENUVO gelişiyor.
DLSS 3.5 ya da FSR desteği ile oynanır, RTX 40 serisinin yerlerde sürüneceğini düşünmüyorum. DLSS Ultra Performance ayarı ile oynasanız bile çözünürlük düşürerek yine size akıcı bir oyun deneyimi sağlar düşüncesindeyim.@Liberteen 4 yıl kadar kullanmayı düşünüyorum. Şu anlık elimden çıkarabilmek için mezun olup elle tutulur bir miktara sahip olmam lazım. Şahsen önceliklerim biraz farklı. Yine de evet. 2 yıl sonra 2. elde bir şekilde okutup model yükseltmekte bir seçenek. Ben 4060 ile ayarları biraz kısarak 60 civarı bir FPS ile oynanabilir şekilde olacağını düşünüyorum.
Bence de 40 serisinin ömrü o kadar kısa olmayacak, ama 30 serisi alanlar üzgünDLSS 3.5 ya da FSR desteği ile oynanır, RTX 40 serisinin yerlerde sürüneceğini düşünmüyorum. DLSS Ultra Performance ayarı ile oynasanız bile çözünürlük düşürerek yine size akıcı bir oyun deneyimi sağlar düşüncesindeyim.
Yeni konular
-
-
-
-
Laptop almak için Amazon Prime Day beklenmeli mi?
- PoseidonWhisper
-
-
-
300 Hz monitörde 500 FPS almanın bir faydası var mı?
- ltcolbaron41
-
İkinci el Moza R3 aldıktan sonra nelere dikkat edilmeli?
- Michael Scofield
-
-