GTA 6 sızan görüntülerde 2025'e ait müziğin kullanılması

Az önce uçak sürerken olan videosu yayınlandı.
Şimdi izledim. Dünya inanılmaz büyük duruyor. Video sonunda duvara ateş ederek kendi adını yazıyor. Ben sızıntıların önceden alınan klipler olduğunu düşünmüştüm, onlardan seçerek yayınlıyor sandım. Adam direkt kendisi oynuyormuş.

Adam oyunu kendisi oynuyormus en sonda Leek yaziyor duvara. Oyun dosyalari sizmis.
PC tayfa oyun çıkınca bekleyecek diye konuşulurken oyun dosyalarının sızmış olması şoku, konsol tayfa beklesin şimdi bakalım

Valla ben şuan şok oldum desem yeridir. DRM korumasini nasil atlatmis? Bence kendisi sizan dosyalari editleyerek getirmistir oyunu o hale.

Valla ben şuan şok oldum desem yeridir. DRM korumasini nasil atlatmis? Bence kendisi sizan dosyalari editleyerek getirmistir oyunu o hale.
Hiçbir fikrim yok gerçekten beklemiyordum böyle bir şey. Muhtemelen Rockstar’ da hazır kliplerin yayınlandığını düşünüyordu. Bu klipten sonra oyun dosyalarının sızdığını anlayınca ne yapacaklar bakalım.

O kadar gelistiriciyi atarlarsa bu gelir baslarina acimayin yetime. PC olaydi kurar oynardim simdiye.

Bu hâlde çıkmaz oyun, animasyonlar çok hantal.

Bakalım, göreceğiz ya; dediğim gibi ben bu görüntülere kıyasla oyunun cilalandığını düşünüyorum.

Oyun ertelenirse ön siparişler biraz tatsız olacak, bakalım Rockstar ne açıklama yapacak. Film gibi olay ya.

Rdr 2 ve GTA V melezi gibi bir şey olmuş bu oyun. Ne GTA 5 akıcılığı var ne Rdr 2 kalitesi. Umarım cilalamışlardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…