Adam oyunu kendisi oynuyormus en sonda Leek yaziyor duvara. Oyun dosyalari sizmis.
Adam oyunu kendisi oynuyormus en sonda Leek yaziyor duvara. Oyun dosyalari sizmis.
Şimdi izledim. Dünya inanılmaz büyük duruyor. Video sonunda duvara ateş ederek kendi adını yazıyor. Ben sızıntıların önceden alınan klipler olduğunu düşünmüştüm, onlardan seçerek yayınlıyor sandım. Adam direkt kendisi oynuyormuş.
PC tayfa oyun çıkınca bekleyecek diye konuşulurken oyun dosyalarının sızmış olması şoku, konsol tayfa beklesin şimdi bakalımAdam oyunu kendisi oynuyormus en sonda Leek yaziyor duvara. Oyun dosyalari sizmis.![]()
Bayağı fragmanlardaki hallerine benziyor final build bundan çok da farklı olacak gibi durmuyor. Beklentilerimi iyice minimize ettim zaten problem değilAdam oyunu kendisi oynuyormus en sonda Leek yaziyor duvara. Oyun dosyalari sizmis.![]()
Valla ben şuan şok oldum desem yeridir. DRM korumasini nasil atlatmis? Bence kendisi sizan dosyalari editleyerek getirmistir oyunu o hale.Şimdi izledim. Dünya inanılmaz büyük duruyor. Video sonunda duvara ateş ederek kendi adını yazıyor. Ben sızıntıların önceden alınan klipler olduğunu düşünmüştüm, onlardan seçerek yayınlıyor sandım. Adam direkt kendisi oynuyormuş.
PC tayfa oyun çıkınca bekleyecek diye konuşulurken oyun dosyalarının sızmış olması şoku, konsol tayfa beklesin şimdi bakalım![]()
Hiçbir fikrim yok gerçekten beklemiyordum böyle bir şey. Muhtemelen Rockstar’ da hazır kliplerin yayınlandığını düşünüyordu. Bu klipten sonra oyun dosyalarının sızdığını anlayınca ne yapacaklar bakalım.Valla ben şuan şok oldum desem yeridir. DRM korumasini nasil atlatmis? Bence kendisi sizan dosyalari editleyerek getirmistir oyunu o hale.
O kadar gelistiriciyi atarlarsa bu gelir baslarina acimayin yetime.Hiçbir fikrim yok gerçekten beklemiyordum böyle bir şey. Muhtemelen Rockstar’ da hazır kliplerin yayınlandığını düşünüyordu. Bu klipten sonra oyun dosyalarının sızdığını anlayınca ne yapacaklar bakalım.
Belkide onların arasından bir grup intikam için yaptı bilemeyiz.O kadar gelistiriciyi atarlarsa bu gelir baslarina acimayin yetime.![]()
Bu hâlde çıkmaz oyun, animasyonlar çok hantal.Büyük şirket olduğu için zaten son seneye bırakmaz anlamıyor musun? Sen bu şirketi CD Project Red mi sandın da son 1 senede oyunu son haline getirsinler. Verdikleri süre muhtemelen rahat rahat yetiştirmek adına seçilmiştir. Oyunu yetiştirmeye çalıştıklarını falan hiç sanmıyorum. Animasyon dediğimiz şeyler özel teknoloji ile yapılıyor ve bunlar öyle ha diye değişecek şeyler değiller. Fragmanlara bakarsan orada da oyun için animasyonlar bir garip duruyor zaten muhtemelen son build de de aynı animasyonlar olacak. 4 5 sene öncesi ile 1 sene öncesi de aynı şey değil. O test aşaması gibi bir şeydi. Bu artık oyunun sonlarına yaklaşmış gibi duruyor zira ara sahnede sızdırıldı. Oyun tamamlanmış yani tester sürümü bile olabilir bu.
UI işini hallederler bence son zamanlarda. Onun dışı birkaç hata düzeltmesi harici dokunacaklarını sanmıyorum. UI bariz şekilde kötü duruyor da o bilerek öyle bırakılmış gibi.
Oyun içi cutscene ile oynanış aynı şey değil maalesef. GTA 5 fragmanlarında da karakter animasyonları oynanışa göre daha farklı o baz alınmaz.
Rdr 2 ve GTA V melezi gibi bir şey olmuş bu oyun. Ne GTA 5 akıcılığı var ne Rdr 2 kalitesi. Umarım cilalamışlardır.Bu hâlde çıkmaz oyun, animasyonlar çok hantal.
Bakalım, göreceğiz ya; dediğim gibi ben bu görüntülere kıyasla oyunun cilalandığını düşünüyorum.
Oyun ertelenirse ön siparişler biraz tatsız olacak, bakalım Rockstar ne açıklama yapacak. Film gibi olay ya.
Grafiksel olarak ikisinden de üstün, animasyon olarak daha yolu var, cilalanmıştır kesinlikle. GTA 5 kadar akıcı olmayacaktır, olmasında zaten.Rdr 2 ve GTA V melezi gibi bir şey olmuş bu oyun. Ne GTA 5 akıcılığı var ne Rdr 2 kalitesi. Umarım cilalamışlardır.