Oyunun sızan görüntülerinin birinde "Sports Car" şarkısı çalıyor arabada ve bu şarkı 2025 yılına ait. Build eski yok işte 2023'ten bilmem neden kalma diyordum bende ama fikirlerim değişti. En iyisi Netflix fragmanını beklemek tabii ama eğer bu Build 2025'e aitse benim için hayal kırıklığı.

Bu şarkı çalıyor.

Oyunun sızan görüntülerinin birinde "Sports Car" şarkısı çalıyor arabada ve bu şarkı 2025 yılına ait. Build eski yok işte 2023'ten bilmem neden kalma diyordum bende ama fikirlerim değişti. En iyisi Netflix fragmanını beklemek tabii ama eğer bu Build 2025'e aitse benim için hayal kırıklığı.

Bu şarkı çalıyor.

Fazla düşünüyorsunuz, sızıntıları yapan kişi rastgele müziği koymuş olabilir. Hadi öyle değil diyelim. 1.5 senede yapılabilecek çok şey var, emin olun.

Şu an böyle bir halde çıkarabilir mi sizce? Gerçek hayat beklemeyin bu arada, hali hazırda zaten beta sürümü olmasına rağmen piyasadaki çoğu, belki de tüm oyunlardan daha iyi gözüküyor, doku ve ışıklandırma olarak vs. konuşuyorum. Bunu bu kadar büyük bir açık dünyaya yapıyorlar bir de.

Oyundaki NPC rutinleri, finalize olmuş su fizikleri, araba fizikleri, uçaklar, botlar, binlerce şey var daha keşfedilecek. Toplam 6 dakikalık sızıntılardan bu kanaate geçmeniz çok anlamsız ve çok erken.

Rockstar Games hakkında konuşuyoruz, kötü bir oyunu olmayan bir firma, emin olun mükemmel birşey gelecek.

Müzik sonradan edit ile eklenmiş olamaz mı?
Hiç sonradan eklenmiş gibi durmuyor. Direkt oyun içi gibi geldi bana.

Fazla düşünüyorsunuz, sızıntıları yapan kişi rastgele müziği koymuş olabilir. Hadi öyle değil diyelim. 1.5 senede yapılabilecek çok şey var, emin olun.

Şu an böyle bir halde çıkarabilir mi sizce? Gerçek hayat beklemeyin bu arada, hali hazırda zaten beta sürümü olmasına rağmen piyasadaki çoğu, belki de tüm oyunlardan daha iyi gözüküyor, doku ve ışıklandırma olarak vs. konuşuyorum. Bunu bu kadar büyük bir açık dünyaya yapıyorlar bir de.

Oyundaki NPC rutinleri, finalize olmuş su fizikleri, araba fizikleri, uçaklar, botlar, binlerce şey var daha keşfedilecek. Toplam 6 dakikalık sızıntılardan bu kanaate geçmeniz çok anlamsız ve çok erken.

Rockstar Games hakkında konuşuyoruz, kötü bir oyunu olmayan bir firma, emin olun mükemmel birşey gelecek.
Rockstar Games oyun toparlama işini bu denli olacak şekilde son 1 seneye bırakmaz. 1 sene bu oyunu adam etmek için çok az. En basitinden animasyonlara bakın. Hadi kaplamayı, dokuyu, grafikleri hallettiler de animasyonları çok toparlayabileceklerini sanmıyorum.

Animasyonlar bayağı kötü duruyor bence 2025 buildi için bile.

Hiç sonradan eklenmiş gibi durmuyor. Direkt oyun içi gibi geldi bana.

Rockstar Games oyun toparlama işini bu denli olacak şekilde son 1 seneye bırakmaz. 1 sene bu oyunu adam etmek için çok az. En basitinden animasyonlara bakın. Hadi kaplamayı, dokuyu, grafikleri hallettiler de animasyonları çok toparlayabileceklerini sanmıyorum.

Animasyonlar bayağı kötü duruyor bence 2025 buildi için bile.
Rockstar'ın ne kadar büyük bir şirket olduğunun farkında mısın? Hadi diyelim sızıntılar 1-2 senelik. Oyunun tamamı bitmiş durumda gözüküyor, grafiksel, hikayesel ve sinematikler olarak.

Sizin şikayet ettiğiniz yerler animasyonlar, fiziksel ve benzeri durumlar. Bunlar 1.5-2 senede hayli hayli yapılacak şeyler, ki zaten temeli kesinlikle var. 4-5 sene önce çıkan sızıntılara bakın, oyun bile denmeyecek durumdaydı. 1-2 sene sonra gelinen durumu ise görüyorsunuz. Ne kadar hızlı geliştiğini görüyorsunuz.

Rockstar'ın ne kadar büyük bir şirket olduğunun farkında mısın? Hadi diyelim sızıntılar 1-2 senelik. Oyunun tamamı bitmiş durumda gözüküyor, grafiksel, hikayesel ve sinematikler olarak.

Sizin şikayet ettiğiniz yerler animasyonlar, fiziksel ve benzeri durumlar. Bunlar 1.5-2 senede hayli hayli yapılacak şeyler, ki zaten temeli kesinlikle var. 4-5 sene önce çıkan sızıntılara bakın, oyun bile denmeyecek durumdaydı. 1-2 sene sonra gelinen durumu ise görüyorsunuz. Ne kadar hızlı geliştiğini görüyorsunuz.
Büyük şirket olduğu için zaten son seneye bırakmaz anlamıyor musun? Sen bu şirketi CD Project Red mi sandın da son 1 senede oyunu son haline getirsinler. Verdikleri süre muhtemelen rahat rahat yetiştirmek adına seçilmiştir. Oyunu yetiştirmeye çalıştıklarını falan hiç sanmıyorum. Animasyon dediğimiz şeyler özel teknoloji ile yapılıyor ve bunlar öyle ha diye değişecek şeyler değiller. Fragmanlara bakarsan orada da oyun için animasyonlar bir garip duruyor zaten muhtemelen son build de de aynı animasyonlar olacak. 4 5 sene öncesi ile 1 sene öncesi de aynı şey değil. O test aşaması gibi bir şeydi. Bu artık oyunun sonlarına yaklaşmış gibi duruyor zira ara sahnede sızdırıldı. Oyun tamamlanmış yani tester sürümü bile olabilir bu.

UI işini hallederler bence son zamanlarda. Onun dışı birkaç hata düzeltmesi harici dokunacaklarını sanmıyorum. UI bariz şekilde kötü duruyor da o bilerek öyle bırakılmış gibi.

2. Fragmanı gördük ve Rockstar'ın fragmanlarda CGI değil, oyun içi görüntü kullandığını biliyoruz. Benim bir şüphem yok. Oyunun geliştirme sürecinde olduğu için downgrade bir versiyonu olabilir.
Oyun içi cutscene ile oynanış aynı şey değil maalesef. GTA 5 fragmanlarında da karakter animasyonları oynanışa göre daha farklı o baz alınmaz.

Grafikleri baya iyi duruyor ama araç ve karakter hareketleri konusunda katılıyorum. Benimde aklımda soru işareti bırakan tek şey araç fizikleri ve karakterin hareketleri. 2025 sızıntısı olsa bize üstünden çok zaman geçti. Rockstar muhtemelen biraz daha traşlamıştır bunları. Belkide oyunu erteleme sebepleride buydu bilemeyiz. Sonuçta GTA5’ den veya RDR’ den kötü olamaz. Şu an bahsettiğim iki şeyde biraz daha geride gibi bu oyunlara göre.

Zaten 2.fragmana baktiginiz zaman ortam birebir aynı geldi bana. 2023'den kaldigi falan yok videonun hepsi güncel gibi geliyor bana. Sahsi fikrim tabii ki.

Bu şarkı çalıyor.

Az önce uçak sürerken olan videosu yayınlandı.