Fragmanın her açıdan etkileyici düzeyde olduğunu düşünüyorum. Oyunun grafikleri, atmosferi vs. gerçekten mükemmel görünüyor ki grafik kalitesinin PC’de daha iyi gözükeceğini biliyoruz. Bana fragmanın çöp olduğunu düşündüren bir durum yok.

Rockstar hiçbir zaman oyunun çıkışına az bir süre kaldığı zamanlar hariç oynanışla alakalı bir fragman yayınlamamıştır. GTA 5'in ilk fragmanı hatırlıyorum 2011 de yayınlandığında da benzer şeyleri söylemişti insanlar. GTA 6'nın nasıl olacağı hakkında fikir sahibi olmak istiyorsanız GTA 5'in 2011 fragmanına bakıp, sonra da şimdiki haline bakabilirsiniz. Oyun bu fragmandaki halinden çok daha iyi olacak emin olabilirsiniz. PS5 üzerinde bile böyleyse, PC'ye çıktığında ya da gelecekte PS6 çıktığında falan çok çok daha iyi olacak. Tabii bunu görmek için gereken donanım da epey tuzlu olacak.

Başka bir konuda da söyledim. Rockstar şu an çöp çıkarsa oynanacak. Çok büyük hype var oyunun üzerinde. GTA V karakterler olarak bence daha iyi GTA VI göre. Ama bakalım, hayırlısı. GTA VI çıplaklık çok abartı olmazsa iyi onun yerine oyunun adının geldiği şekilde araba soygunları bekliyorum.

Oyun için pek bir beklentiniz olmasın, önce konsola çıkıyor bu da deli gibi downgrade demek ve bu sayede o hayalini kurduğunuz grafiklere pek erişemeyeceksiniz. Haricinde çok fazla beklenti oluşturdu onu ise asla karşılayamayacak.