Ana hikayesini oynar salarım.
Detaylar
Kim cevapladı?Fragman PlayStation 5 üzerinden kaydedilmiş. Grafikler PS5’te böyle gözüküyorsa PC’de nasıl gözükeceğini tahmin edemiyorum. Bazı oyuncuların beklentisi devasa olsa da beklentiyi karşılamak için ellerinden geleni yapıyorlar. Fragman harika gözüküyor ve bu oyun mükemmel bir şekilde çıkacak, marjinalliğe gerek yok.Oyun için pek bir beklentiniz olmasın, önce konsola çıkıyor bu da deli gibi downgrade demek ve bu sayede o hayalini kurduğunuz grafiklere pek erişemeyeceksiniz. Haricinde çok fazla beklenti oluşturdu, onu ise asla karşılayamayacak.
xalvorath
Yetkin
Fragman PlayStation 5 üzerinden kaydedilmiş. Grafikler PS5'te böyle gözüküyorsa PC'de nasıl gözükeceğini tahmin edemiyorum. Bazı oyuncuların beklentisi devasa olsa da beklentiyi karşılamak için ellerinden geleni yapıyorlar. Fragman harika gözüküyor ve bu oyun mükemmel bir şekilde çıkacak, marjinalliğe gerek yok.
Konunun marjinallik ile alakası yok dostum, GTA 5 dediğin oyun online odaklı çıktığı için birçok açıdan yetersiz ve kötü bir oyun, GTA 6'da ne yapacaklar? En çok parayı vurdukları online üstüne mi geliştirecekler yoksa hikaye mi? İlk yazdığım da fragmanı izlememiştim şimdi izledim fikirlerimi geri alıyorum, GTA 5'in grafik modlu hali geliyormuş, yürüme mekanikleri ve kamera açısı bile önceki oyundan alınmış. Cinsel obje ana karakter de biraz koparmadı değil.
Şu cümleyi okuyunca mesajlarını ciddiye almamam gerektiğini anladım. Senin gibi düşünenlere laf anlatılmaz, GTA VI’yı kötülemeye ant içmiş gibi duruyorsunuz ve bazı şeylere kulp bulmadan duramıyorsunuz. Yine de düşüncelerine saygı duyuyorum da gülünç hâle düşüyorsunuz yahu. Rockstar, online moduna önem verdiği kadar hikâye moduna da önem verebilir; sadece birine önem verecekler diye bir kaide yok. RDR 2’nin hikâyesinden dolayı GTA VI’nın hikâyesinin GTA V’inki kadar sönük kalacağını düşünmüyorum. Asıl odak noktaları online modu olsa da hikâye modunu es geçmezler. Ne diyelim, herkesi memnun etmek zor.
sndwchmaker
Yetkin
4060'ım ve ben korka korka izledik. Bence fragman oyun içi bir motora göre muazzam duruyor. Gerçekten bambaşka bir seviye. Montajı pek beğenmedim. O kısma değil grafiklere odaklanmışlar sanki. Oynanış için daha var. Haydi bakalım 2 sene sonra görüşürüz.
Evet, Her Rockstar oyunu çıkmadan önce kötülemeye başlayan troll tayfa GTA 6 için de aynı mesaiye başlamış. Rockstar'ın Hangi Main Oyunu Beklediği Hype'ı veremedi dese GTA IV dışında hiçbir oyununu örnek veremezsiniz. Farklı görüneceğim diye boş yorumlar yapmayın. Oyunun grafik motoru yeni bir çağ açacak seviyede. Tıpkı GTA 5'te olduğu gibi. Boş yorumlara aldanmamanızı tavsiye ederim. Rockstar yine mükemmel bir eser ile geliyor.
Wartz
Başarılı
- Makaleler
- 5
50 tane Rule 34 için malzeme çıkarmışlar arkadaş dünyayı göster yav.
Rule 34 istiyoruz kanzi.
Marjinallik baba. Sırf farklı görünmek için oyunu kötüleyenlerle dolu etraf. Hani bir oyundan daha ne istiyorsun anlamadım ki? 
Oynanış diye tutturdular şimdi de. İlk trailer dünyayı, ikinci trailer karakterleri ve hikayeyi, üçüncü trailer da oynanışı tanıtır. İlk veya ikinci fragmandan oynanış beklemek saçmalıktır. Ayrıca iki seks iki kadın kalçası gördünüz diye GTA 6 = Seks yazmışlar. Gerçekten ilginç insanlar. Oyun film gibi görünüyor ama hala beklentilerimi karşılamadı deniyor. Komiksiniz sadece.

Ayrıca adamların insan doğasını olabildiğince doğal vermeye çalıştığı bir yapımda, kadın ana karakterin seks yapması seni bu kadar rahatsız ediyorsa oynama, izleme.
Oynanış diye tutturdular şimdi de. İlk trailer dünyayı, ikinci trailer karakterleri ve hikayeyi, üçüncü trailer da oynanışı tanıtır. İlk veya ikinci fragmandan oynanış beklemek saçmalıktır. Ayrıca iki seks iki kadın kalçası gördünüz diye GTA 6 = Seks yazmışlar. Gerçekten ilginç insanlar. Oyun film gibi görünüyor ama hala beklentilerimi karşılamadı deniyor. Komiksiniz sadece.
Gram bilgin yok ama boş özgüvenle konuşuyorsun işte. GTA 5 online odaklı çıkmışmış.Konunun marjinallik ile alakası yok dostum, GTA 5 dediğin oyun online odaklı çıktığı için birçok açıdan yetersiz ve kötü bir oyun, GTA 6'da ne yapacaklar? En çok parayı vurdukları online üstüne mi geliştirecekler yoksa hikaye mi? İlk yazdığım da fragmanı izlememiştim şimdi izledim fikirlerimi geri alıyorum, GTA 5'in grafik modlu hali geliyormuş, yürüme mekanikleri ve kamera açısı bile önceki oyundan alınmış. Cinsel obje ana karakter de biraz koparmadı değil.
Ayrıca adamların insan doğasını olabildiğince doğal vermeye çalıştığı bir yapımda, kadın ana karakterin seks yapması seni bu kadar rahatsız ediyorsa oynama, izleme.
Son düzenleme:
Oyuna laf edenlerin çoğu, GTA VI’yı Torrent’e düşer düşmez indirecek ve zevkten dörtköşe olarak oynayacak. GTA 5'in grafik modlu hali geliyor, demiş. Bunu diyenin ya gözleri bozuktur ya Rockstar’dan nefret ediyordur ya da marjinal olma çabasındadır, trol de olabilir. Oyunun grafik kalitesi hakkında olumsuz yorum yapanları kale almamak lazım, grafik kalitesinde kayda değer artış olduğunu onlar da biliyor ama marjinallikten veya iş olsun diye görüşlerine yansıtmıyorlar.Marjinallik baba. Sırf farklı görünmek için oyunu kötüleyenlerle dolu etraf. Hani bir oyundan daha ne istiyorsun anlamadım ki?![]()
Red Dead Redemption 2’den sonra yepyeni bir şaheser geliyor, oyunun tekrar ertelenmemesini umuyorum.
mr.esat
Üstün
Fragmanların falan oyun kalitesiyle gram bağıntısı yok. Ne fragman izleyerek oyun almaya ikna olunur ne de oyun almaktan vazgeçilir. Önemli olan gameplay. Onu de Rockstar ne zaman yayınlayacak bilmiyoruz. Fragman boş iş.