Vice City şehir olarak iyi olsa da benim hala daha favorim liberty City. Ben karanlık temaları daha çok seviyorum. LC'ye benzer olarak san fierro diyebilirim. Kötü tercih değil ama benim beğendiğim bir harita değil sadece.

Zaten HD olarak görmediğimiz tek şehir Vice City'di, onu da gördük artık GTA 7 de herhalde 30 yıl sonra çıkar, biz o zaman torunlarla oynarız. Neyse GTA 7'de tekrar New York'a dönebilirler ya da michigan falan, o taraflarda da bayağı güzel şeyler çıkar bence.

Fark etmiyor. III, LC: Stories ve IV'teki haritalar birbirinin yükseltilmiş hali zaten. Güncel olarak IV tercih ederim. IV'teki NPC canlılığı ve haritanın doluluğu hala daha başka oyunda yok.
Harbi NPC'leri cok eglenceliydi özellikle şişko polisleri itmek cok hoşuma gidiyordu. 😂😂😂 Sahsen o oyunu tamamen fizik motoru olarak cok seviyorum.

Zaten HD olarak görmediğimiz tek şehir Vice City'di, onu da gördük artık GTA 7 de herhalde 30 yıl sonra çıkar, biz o zaman torunlarla oynarız. Neyse GTA 7'de tekrar New York'a dönebilirler ya da michigan falan, o taraflarda da bayağı güzel şeyler çıkar bence.

Aslında eksik kısımlar oldukça fazla LC'de Carcer City direkt olarak yok. Ben tam harita olarak görmeyi isterim. VI'ya ek paket olarak gelse bile benim için uygun bir durum.

Harbi NPC'leri cok eglenceliydi özellikle şişko polisleri itmek cok hoşuma gidiyordu. 😂😂😂 Sahsen o oyunu tamamen fizik motoru olarak cok seviyorum.

GTA IV için her zaman şunu diyorum. O oyunun potansiyelini V için test ederek harcadılar. V öncesi bir prototipti. Ama öyle bir prototipti ki V'ten daha iyi bir metascore sahibi :). San Andreas ile birlikte gelmiş geçmiş en iyi GTA oyunu olduğunu düşünüyorum.

GTA IV için her zaman şunu diyorum. O oyunun potansiyelini V için test ederek harcadılar. V öncesi bir prototipti. Ama öyle bir prototipti ki V'ten daha iyi bir metascore sahibi :)
Ilk GTA 5'i oynadigimda bu ne demistim fizik yok baya bir eksik kalmis oldugu ciddi manada fark ediliyordu. Buyuk haritasi ve icerik acisisndan tutuldu bence. Hikayeside guzeldi. Yoksa GTA 4 bencede zirvede hala.