Relapse 35
Üstün
Değil. Los Santos'dan başka bir yerde geçmemeliydi. Veya GTA SA gibi üç şehri de barındırmalıydı.
Ama 13 yıldır L.A baydı ya.
Değil. Los Santos'dan başka bir yerde geçmemeliydi. Veya GTA SA gibi üç şehri de barındırmalıydı.
Vice City şehir olarak iyi olsa da benim hala daha favorim liberty City. Ben karanlık temaları daha çok seviyorum. LC'ye benzer olarak san fierro diyebilirim. Kötü tercih değil ama benim beğendiğim bir harita değil sadece.
Harbi NPC'leri cok eglenceliydi özellikle şişko polisleri itmek cok hoşuma gidiyordu.Fark etmiyor. III, LC: Stories ve IV'teki haritalar birbirinin yükseltilmiş hali zaten. Güncel olarak IV tercih ederim. IV'teki NPC canlılığı ve haritanın doluluğu hala daha başka oyunda yok.
Zaten HD olarak görmediğimiz tek şehir Vice City'di, onu da gördük artık GTA 7 de herhalde 30 yıl sonra çıkar, biz o zaman torunlarla oynarız. Neyse GTA 7'de tekrar New York'a dönebilirler ya da michigan falan, o taraflarda da bayağı güzel şeyler çıkar bence.
Valla ne yalan söyleyeyim Miami'yi gördükçe içim sıkılıyor. Sadece sahil ve doğa. Beton lazım, gökdelen lazım, şehir lazım, aya dört şeritli yol lazım.
Harbi NPC'leri cok eglenceliydi özellikle şişko polisleri itmek cok hoşuma gidiyordu.Sahsen o oyunu tamamen fizik motoru olarak cok seviyorum.
GTA 3 ve GTA 4: Liberty City. Karanlık atmosferi olan.
Ilk GTA 5'i oynadigimda bu ne demistim fizik yok baya bir eksik kalmis oldugu ciddi manada fark ediliyordu. Buyuk haritasi ve icerik acisisndan tutuldu bence. Hikayeside guzeldi. Yoksa GTA 4 bencede zirvede hala.GTA IV için her zaman şunu diyorum. O oyunun potansiyelini V için test ederek harcadılar. V öncesi bir prototipti. Ama öyle bir prototipti ki V'ten daha iyi bir metascore sahibi![]()
Vallahi ne yalan söyleyeyim Miami'yi gördükçe içim sıkılıyor. Sadece sahil ve doğa. Beton lazım, gökdelen lazım, şehir lazım, aya dört şeritli yol lazım.