Yazdığımı iyi okumanı rica ediyorum öncelikle. "Neden PS 4'ü katmıyorsun?" falan demedim, yazmadığım şeylerle itham etme lütfen. "-Platform ayrımı yapılmadığı sürece, yapılırsa zaten toplam karşılaştırma yapmak saçma.-" diye belirtmişim. Daha yazmama gerek yok diye düşünüyorum.
Milyonuncu kez diyorum: Kendi görüşüme göre neden PS 3 ve Xbox 360'da daha fazla ön siparişle satıldığını açıkladım.
Yazdığın mesaj karşılık olarak gereksiz geldi. Konudan ve bağlamdan çok alakasız. Ben orada "neden PS 3 ve Xbox 360'da daha fazla satıldığı" sorusunun devamını açıklıyordum.
-Daha iyi performansla oynamak isteyen kişi PC'ye çıkmasını da bekler- de konudan çok kopmak istemiyorum. Burada bana özetle hak veriyorsun anladığım kadarıyla.
PS 5 üzerinden satış sayısının tam olarak gerçeği yansıtacağını düşünmediğimden dolayı yorum yapmıyorum. Belirttiğin gibi PS 5, 6 yıllık bir konsol ve sıfırdan konsolu olmayan kişiler için daha farklı alternatifler var ve çok uzun olmayan bir zaman diliminde de daha fazla alternatifler çıkacak.
Ben tartışmıyordum aslında sadece fikrimi belirtiyordum neden PS 5'te böyle satılmasına dair. Bence asıl olay PS 6 ve PC'de olacak. Başlangıç verisi olarak şu an ki duruma ve konsollara bakmak bence saçma oluyor.