Myers’a katıldığınız için sizi de etiketledim; onun düşüncelerine katıldığınıza göre sizden de bir karşılık bekliyorum. ‘Siz yapıyorsunuz, ediyorsunuz’ demedim; bunu yapanların da bizim insanlarımız olduğunu söyledim. Bunun Müslümanlıkla da düpedüz bir alakası yok, her şeyi dine çekmeyin. Söylediğimin doğruluk payını azaltacak hiçbir argümanınız yok maalesef; varsa buyurun. Sana ‘günah keçisi’ diyen olmadı zaten.
Ama onunda haklı olduğu noktalar var. Mesela şu an bir oyun engellemesi mevcut değil sadece söylenti. Dine bağlamıyorum yıllardır ABD olan olaylar ve saldırıları biliyorsunuz. Bu yüzden insanların bize bir nefreti var.

Ama onunda haklı olduğu noktalar var. Mesela şu an bir oyun engellemesi mevcut değil sadece söylenti. Dine bağlamıyorum yıllardır ABD olan olaylar ve saldırıları biliyorsunuz. Bu yüzden insanların bize bir nefreti var.

İnsanların bize olan nefreti yüzyıllardan geliyor, Müslüman olmadan öncede en çok sana düşmanlardı zaten. Şu an söylenti olan şey, gelecek için gerçeğe dönüşebilir ve elimizde bir örnek var. Buna göre davranmalıyız ama siz bunu hiçe sayıp, söylenti olduğuna inanmak istiyorsunuz. @Michael MYERS fikirlerimizi tartışabileceğimizi düşünmüştüm ama emoji atıp geçecek bir insan olduğunuzu anlayamamışım. :giggle: iyi sosyaller.

Son düzenleme:
İnsanların bize olan nefreti yüzyıllardan geliyor, Müslüman olmadan öncede en çok sana düşmanlardı zaten. Şu an söylenti olan şey, gelecek için gerçeğe dönüşebilir ve elimizde bir örnek var. Buna göre davranmalıyız ama siz bunu hiçe sayıp, söylenti olduğuna inanmak istiyorsunuz.
Bu konuda haklısınız hocam bize bir düşmanlık var tarihte. Ama biz gamerler söylentide kalmasını istiyoruz.

İnsanların bize olan nefreti yüzyıllardan geliyor, Müslüman olmadan öncede en çok sana düşmanlardı zaten. Şu an söylenti olan şey, gelecek için gerçeğe dönüşebilir ve elimizde bir örnek var. Buna göre davranmalıyız ama siz bunu hiçe sayıp, söylenti olduğuna inanmak istiyorsunuz. @Michael MYERS fikirlerimizi tartışabileceğimizi düşünmüştüm ama emoji atıp geçecek bir insan olduğunuzu anlayamamışım. :giggle: iyi sosyaller.
Tartışmaya değmeyecek. İyi akşamlar. :)

Tartışmaya değmeyecek. İyi akşamlar. :)
Durun durun kavga etmeyin.