Değer gördüğünde, Türkçe oynadığında haber verirsin.
Detaylar
Kim cevapladı?Yalan olduğunu belirtmedim. Hatta size katılıyorum; sadece yasağın gerçekten gelip gelmeyeceği hakkında düşündüğümü belirten bir tepki bıraktım?![]()
Anladım, mesajın tamamını ele alınca sanki yargılayıcı bir tepkiymiş gibi görünüyor. Dilerim ki dediklerimiz havada kalır, hiçbir zaman kalmadı ama olsun.
RamKokusuSeven
Becerikli
Ne alaka hocam? Kim gelirse gelsin Rockstar türkçe yapmaz. İster Mustafa kadir, ister Enis Kirazoğlu gelsin yapmaz. Anca Recep Tayyip Erdoğan görüşürse yapar. Zaten görüşeceğini pek düşünmüyorum. Biz böyle AAA oyunları önümüzdeki senelerde bile türkçe göremiyeceğiz.
Ethem Efe
Üstün
Aynı şekilde ümitli olup pozitif kalmaya çalışıyorum ancak artık bu ülkeden çok ümitli değilim. Kıbrıs'a taşındım; yasak yok, insanlar en azından daha özgür. Neyse, konuyu başka yere çekmeyelim.Anladım, mesajın tamamını ele alınca sanki yargılayıcı bir tepkiymiş gibi görünüyor. Dilerim ki dediklerimiz havada kalır, hiçbir zaman kalmadı ama olsun.
Aynı şekilde ümitli olup pozitif kalmaya çalışıyorum ancak artık bu ülkeden çok ümitli değilim. Kıbrıs'a taşındım; yasak yok, insanlar en azından daha özgür. Neyse, konuyu başka yere çekmeyelim.
16 yaşında değil misiniz? Aileniz ile taşındınız diye tahmin ediyorum. Sevindim adınıza.
Ethem Efe
Üstün
Evet, öyleyim; onlar da genel olarak durumdan memnun olmadıkları için hep beraber taşındık ve genel olarak daha mutluyuz. Artık sadece arada bir tanıdıkları görmek amacıyla geri dönüyoruz ancak temelli evimiz orada kalıyor. Teşekkür ediyorum.16 yaşında değil misiniz? Aileniz ile taşındınız diye tahmin ediyorum. Sevindim adınıza.
Abi size kim empoze ediyor bu oyunlar yasaklanacak muhabbetini bu kadar? Oyunlar falan yasaklanmıyor ortaya atılmış bir şey. Bunun arkasına sığınıp Türkçe'yi bu anlamda değersizleştirmeniz bu ülkeye bir hakaret.Türkçe dil seçeneği, hintçe'den bile daha değersiz. Hele ki bu desteği getirecek son firma Rockstar Games. Oyunlar yasaklanacak zaten, ne önemi var dil desteğinin. @Michael MYERS karşı fikrinizi mi söyleseniz?
Abi size kim empoze ediyor bu oyunlar yasaklanacak muhabbetini bu kadar. Oyunlar falan yasaklanmıyor ortaya atılmış bir şey. Bunun arkasına sığınıp Türkçeyi bu anlamda değersizleştirmeniz bu ülkeye bir hakaret.
Ben mi değersizleştiriyorum dilimizi dostum sence? Türkçe dil desteğinin olmadığı çoğu yerde hintçe gibi dillerin olduğunu görebilirsin, bizi insan oldukları şüpheli varlıklar kadar bile değerli görüp el üstünde tutmuyorlar, yıllardır değişmeyen bu durum hakkında farklı bir düşüncen olamaz herhalde. Sosyal medya yasağı muhabbeti de 1 yıldır sadece söylentiydi ama artık böyle bir fikrin olduğu onaylandı, yasa da onay alır mı göreceğiz. Oyunlar için aynı şeyin olmayacağının nasıl bir garantisini verebilirsin? Ülkemizin diline temsilen, topluluklarda hashtag açanları aşağılayan ve dalga geçen yine ülkemizin insanları. "empoze" mi ediliyor bir düşün bence. @RamKokusuSeven Sizde üstünüze alının.
RamKokusuSeven
Becerikli
Ben ne yaptım arkadaş? Ülkemizi önemsemiyorlar insanlar ve büyük firmalar. Bizi kötü görüyorlar müslüman olduğumuz için. Ben asla hashtag açanları aşağılamadım ülkemizi geliştirmek için yapıyoruz bunu.Ben mi değersizleştiriyorum dilimizi dostum sence? Türkçe dil desteğinin olmadığı çoğu yerde hintçe gibi dillerin olduğunu görebilirsin, bizi insan oldukları şüpheli varlıklar kadar bile değerli görüp el üstünde tutmuyorlar, yıllardır değişmeyen bu durum hakkında farklı bir düşüncen olamaz herhalde. Sosyal medya yasağı muhabbeti de 1 yıldır sadece söylentiydi ama artık böyle bir fikrin olduğu onaylandı, yasa da onay alır mı göreceğiz. Oyunlar için aynı şeyin olmayacağının nasıl bir garantisini verebilirsin? Ülkemizin diline temsilen, topluluklarda hashtag açanları aşağılayan ve dalga geçen yine ülkemizin insanları. "empoze" mi ediliyor bir düşün bence. @RamKokusuSeven Sizde üstünüze alının.
Myers’a katıldığınız için sizi de etiketledim; onun düşüncelerine katıldığınıza göre sizden de bir karşılık bekliyorum. ‘Siz yapıyorsunuz, ediyorsunuz’ demedim; bunu yapanların da bizim insanlarımız olduğunu söyledim. Bunun Müslümanlıkla da düpedüz bir alakası yok, her şeyi dine çekmeyin. Söylediğimin doğruluk payını azaltacak hiçbir argümanınız yok maalesef; varsa buyurun. Sana ‘günah keçisi’ diyen olmadı zaten.Ben ne yaptım arkadaş? Ülkemizi önemsemiyorlar insanlar ve büyük firmalar. Bizi kötü görüyorlar müslüman olduğumuz için. Ben asla hashtag açanları aşağılamadım ülkemizi geliştirmek için yapıyoruz bunu.