Selam. GTA IV oynamaya karar verdim. Bu hatayı alıyorum. İnternetten şu dosyaları buldum. Hepsini atınca çalışıyor. Hangi dosya doğru dosya acaba? Deneme yanılma yaparak bulmaya üşendim.
Dediğini yaptım. Önce DLL dosyasını sildim, sonra DirectX aracı ile DLL'leri yükledim. Bu işe yaramamıştı. Sonra DDU ile ekran kartı sürücümü sildim ve yeniden yükledim. Şuan sorunsuz girebiliyorum. Yine de yardım için teşekkür ederim.
Techolay Sosyal'de açılmayan oyun ve yazılım sorunlarını çözmekte kullandığımız programlardan biri de Process Monitor. Bu rehberde sizlere Process Monitor yazılımını kullanarak nasıl hata raporu oluşturacağınızı anlatacağım.
İlk önce Process Monitor yazılımını indirmeniz gerekiyor. Aşağıdaki bağlantıdan yazılıma ulaşabilirsiniz.
Process Monitor, Windows için gerçek zamanlı dosya sistemi, Kayıt Defteri ve işlem/iş parçacığı etkinliğini gösteren gelişmiş bir izleme aracıdır. Benzersiz güçlü özellikleri sayesinde Process Monitor, sistem sorun giderme ve kötü amaçlı yazılım...
techolay.net
Yazılımı çalıştırdığınızda yazılımın not aldığı arka plan işlemlerini göreceksiniz. Bunlarla bir işimiz yok, o yüzden bunu durduracağız.
Ctrl + E kısayolunu kullanarak veya sol üstteki File >...
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
DirectX'i Microsoft'un kendi sitesinden indirmiştim. Bunu da indireyim.
Ayrıca nedense yanıt vermiyor program. Beklemem gerekiyor daha doğrusu.
Yükledim.
Ve işe yaramadı.
İşe yaramadı değil, "ben birden çok DLL kopyaladığım için sistemin içine ettim abi, buyur bir sonraki Log dosyası, attığım diğer çöp DLL'i de bulalım" diyecek ve logu paylaşacaksın.
İşe yaramadı değil, "ben birden çok DLL kopyaladığım için sistemin içine ettim abi, buyur bir sonraki Log dosyası, attığım diğer çöp DLL'i de bulalım" diyecek ve logu paylaşacaksın.
O DLL'leri sildim ama sorun orda. Ayrıca şöyle bi handikap var GTA 4'te. ENB'yi kapattığım zaman hiçbir sorun olmuyo. O yüzden emin ol sistemimi çöp etmedim. Sadece bozuk bi oyuna doğru DLL'i aradım ve o DLL'leri oyun klasörüme attım, System32 gibi hayati bi klasöre atmadım. Sakin olabilirsin.