Çözüldü GTA IV "0xc00007b" hatası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Aeronight
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 264
  • Etiketler Etiketler
    gtaiv
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Aeronight

Üstün
Makaleler
61
Yer
Noxus
Selam. GTA IV oynamaya karar verdim. Bu hatayı alıyorum. İnternetten şu dosyaları buldum. Hepsini atınca çalışıyor. Hangi dosya doğru dosya acaba? Deneme yanılma yaparak bulmaya üşendim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Dediğini yaptım. Önce DLL dosyasını sildim, sonra DirectX aracı ile DLL'leri yükledim. Bu işe yaramamıştı. Sonra DDU ile ekran kartı sürücümü sildim ve yeniden yükledim. Şuan sorunsuz girebiliyorum. Yine de yardım için teşekkür ederim.
Daha kolayı var. Hespini silip rapor alıyorsun bu sayede daha en başta yapmaman gereken elle DLL kopyalayarak oluşturduğun sorunu tespit ediyoruz.

Buyrun efenim.

DirectX'i Microsoft'un kendi sitesinden indirmiştim. Bunu da indireyim.
Ayrıca nedense yanıt vermiyor program. Beklemem gerekiyor daha doğrusu.
Yükledim.
Ve işe yaramadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşe yaramadı değil, "ben birden çok DLL kopyaladığım için sistemin içine ettim abi, buyur bir sonraki Log dosyası, attığım diğer çöp DLL'i de bulalım" diyecek ve logu paylaşacaksın.
O DLL'leri sildim ama sorun orda. Ayrıca şöyle bi handikap var GTA 4'te. ENB'yi kapattığım zaman hiçbir sorun olmuyo. O yüzden emin ol sistemimi çöp etmedim. Sadece bozuk bi oyuna doğru DLL'i aradım ve o DLL'leri oyun klasörüme attım, System32 gibi hayati bi klasöre atmadım. Sakin olabilirsin.

Hatta video kaydı aldım, biraz göz gezdirebilirsin bence. Videoda herhangi bi kesme yok. Birazdan gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…